Tudom hogy soknak tünik,de 2.450 alatt a csökkenőtrend van érvényben.A 45.-öt kilövik szerintem mindenképp szept végéig max.,tehát longot akkkor fogok venni,az 50-esből.Gyakorlatilag oldalazva csökkenünk +/- 20% bármely irányba mehet minden nap a certiben,de inkább lefelé várnám (pozi nélkül).
Én long párti vagyok, most azért tolom a shortot, hogy hátha megijesztem ezt a sz@rt és végre elindul fel 3 irányába és bele lehet ülni és várni, hogy riogassák a népet, mint tavaly télen :))) Aztán majd 4 és 5 dodó között szórni rájuk :D
Szerintem kiesett a sávból, illetve ebből a háromszögből: https://i.imgur.com/zqLM6RF.png Hogy látjátok? A célár akkor bizony: 1.870.... nagyon durva lenne.
A mostani állás szerint a roll overek után (nálunk majd szeptemberben meg októberben) érdemes lesz shortolni, mert jó nagy a gap. Kérdés, hogy addig mennyire fogja a piac közelíteni egymáshoz, gyanítom szűkülni fognak a rések..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.