Ha a 2.3-t el bírja érni akkor bővítek még 5 ezer db-l én is. Jelenleg 5 ezer db-m van, 80-n vettem, 2.188 volt akkor az árfolyam. Meglátjuk mire lesz elég.
Bízom benne hogy fordult egy időre.
Egyébként valaki tett be az investing fórumra hideg időjárásról előrejelzést, ami most várható.
Na meg volt egy másik okfejtés arról a bizonyos 1.94-s mélypontról ami szerintem fals. Szóval hogy az csak a rollover miatt keletkezett, nem valós, de szerinte az kijelölte azt a szintet amit le kell tesztelnie s lehet a mélypont majd később.
ha még lemegy veszek még, ebben most merek ücsörögni, remélem jön egy komolyabb lehűlés, ami New Yorkot is eléri....minimum 10%-ot, de többről álmodom, mondjuk 2,7....
az új aljat hova gondolod, nem lehet, hogy most ez egy jó lehetőség kicsit jobban bevásárolni, tegnap volt a rollover, egy hónapig nyugi az 1,5-ös kiütésű valószínűtlen, és jöhet a váratlan hideg betörés, szerintem én ma belevágok
NG 1H: link
NG eddig "mérnöki pontossággal" megrajzolta a korábban feltételezett sas3 alakzat bal belét. A 2,234 kritikus pont előtt áll. Ha leszakítja, nagy valószínűséggel új aljat üt. Ha északnak fordul, akkor rövidtávon elérhető szintek: 2.265, 2.335, 2.39
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.