De ne legyek geci,én könnyen beszélek. DT-ben lezártam minden pozíciómat ma,olajam nem volt csak DAX short.Jövő héten újból nyitok valamit,de most nyugiban maradok!Jó hétvégét!
Na most nehogy csapdába ess,a gáz még fog esni innen le 2 dollár alá.Ha fog fordulni az hirtelen és gyorsan fog történni.Sztem 1.5 dollár is lehet az alja.Miért?Mert minden kicsi az 1.7-t várja aljnak.Egyébként ma a daxliban fogtam közel 300 pontot shortban.A gázlong bukóm egy része már visszajött.Szóval gáz long még nekem nem kell.Jamukha mondta van még más instrumentum is ami nem ilyen szopatós.Remélem megvolt valakinek az olaj long 52 dollár alattól felfelé
Én gyakorlatilag csak ide írok.Hát van egy kis gázom,de nem szívesen ragadnák be,tehát kényszerű ragadás.Valóban volt mostanában nem ide illő beírás,de reméljük észre veszi(k) azt itteni stílust.Jó szerencsét!:)
Szeretem az ilyen tárgyilagos véleményeket, te is kaptál egy pluszt, visszavárom még 2,27-ig minimum, ha meg megy kettő alá addig talán bevezetnek egy lentibb kiütésűt neked is minden jót
Technikai kép alapján nekem úgy tűnik, hogy NG 1,96 környékéig le fog menni és zárni fogja a 2.101-1,963 technikai rést. Mindenképp kellene legyen egy 2,08 alatti napos zárás. Menet közben SWN, CHK-t új lokális aljra várom. Ezt követően jöhet valami fordulat.
Szia én is folyton kapom, ilyenkor én adok az oldalon mindenkinek egy +, neki ez okoz örömet, ezért már nem bosszankodom rajta, megint kívánok neki is szép hétvégét
szerintem a gázt nem szabad innen shortolni, van sok termék ami túlértékelt, max még nem kell longba lépni, de szerintem ha még esik is tovább lesz felfele is
A mai gázonsült menü is kész mint egész héten: -délelőtt stagnálás -kora dèlután beetetős minimál felfelé -késő délután dobjuk a moslékba amit egész nap főztünk.
Pajtás a maradványértékből én jól bedaxoztam és már nyertem is is.Te is hazardőr vagy mint én.Csak Te vagy ellenfeled magadnak és senki más!Fogsz Te még kaszálni a gázban ahogy ismerlek téged.Egyszer a gázpiac Veled lesz,de nagyon.Én sok nyerő trédet köszönhetek Neked!Hajrá Magic! :-)
Haver majd visszalopjuk amit gizi elvett.Ha akarod shortold,mert őszig szerintem ez esni fog.Aztán ha jön a tél lehet longra blazírozni.Ez csak az én paraszt logikám.Nagy nyerőt!
Pajtás én ma daxoztam shortra és már is nyertem benne.Mielőtt azt hinnéd,hogy csak gázozok azt írom tévedsz.De nem írok le minden trédemet.A gázt pont a nagy mozgásokért szeretem.Most a short a nyerő,kár longolni a héten.Szoktam én más instrumentumokkal is kereskedni.Ezt fórumot meg a normális hangvételéért preferálom.Amit bármelyikünk leír és a másiknak jó alapul szolgál egy nyerő trédhez,akkor oké.Köszönöm az építő hozzászólásodat.Új gondolatokat keltettél bennem.Nagy nyerőt öregem!
Begyorsuló esés, longstoppok adnak lendületet, mint az inga, ahogy írtam, 4 hónap múlva ez akár 3,5 $ is lehet kb., ha a roll nem olvasztja nagyon a nyerőt brutál kasza.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.