eladtam az olaj shortot, és most vettem vissza, de vettem mellé gázt is, mert együtt jár /Long/, ha ma adtam volna el az otp shortot + 200 000, így 2000ft volt rajta a nyerő
Tegnap néhány elemzést átolvastam, nyárra 3.000-3.500 közé várják nagyobb elemzők, annak meg 30% esélyt adnak, hogy 3.500-4.000 között lesz a kereskedési sáv. Azt írják, hogy igaz, hogy rekord a termelés, de rekord az export is, ami a saját készletekre hatással van. Csak addig ne üssék ki a certit a TL46-ot... amire ez az egész a spekik fejében is összeáll (már ha összeáll).
néha jó a gáz, de az olajjal talán kiszámíthatóbb, most 74-es kiütésűt vettem, ha még megy is fel 60 alatt biztos el tudom adni és addig sem kell izgulni,de nem jövök teljesen vissza, mert az sp is vissza ment, és az otp short is lehetséges így 12900 felett ....otp, opus, dax ....szinte mindenhol veszekednek, itt sosem, talán csak annyi, hogy a fórum nagyon el van tolva a gázra, míg az olaj el van hanyagolva
Én is úgy tapasztalom, szerencsére a rosszindulat ide nem jött be, nincs itt olyan fórumtárs. Lehet nekem is foglalkozom kellene olajjal (is).. gizi túl extrém.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.