Igen... Az a kemény, hogy az időjárás modell újra bullos. Szerintem még mindig nem fogják tudni tölteni a tározókat. Ennek ellenére préselik lefelé, arra kell gondolja, hogy a long stoppokra mennek.
Látszik a shortos csapat teszi a dolgát, ezek az 5 perces gyertyák, ahol több száz kontraktot zúdítanak a piacra, nem véletlenek. Sajnos az irány most short. Ennek ellenére megvan még a pakkom. Ahogy írod is, elfelejtik, hogy a tározókat mégsem tudják felpumpálni, persze biztos visszafognák az exportot, ha országon belül baj lenne... Nem tudjuk mit akar a nagy lóvé, akármerre elviszik... Én úgy vagyok vele, hogy inkább skalpra mennek, amikor bizonytalanság van... és nincs egyértelmű irány. Ilyenből sok van, és szépen skalpolgatnak.
Igen, en is olvastam ezt a cikket. Ilyen taroloi toltottsegnel boven 3 es 5 dollar kellene lennunk ha a multat nezzuk. Talan egy kesobbi taroloi toltottseget arazhat most a piac... Ez a lefele res bizonytanna tesz, lehet nagy bukoval dobni kellene, mert ha nem tolti be a 2752 fole akkor siman eleshet a 2,7 is, akkor meg irany 2,6 ala. Mit gondoltok?
A rés végre 2.726nál betöltve, és visszapattanót várnék innen, de ez mást csinál úgyis. Érdekes, hogy a pár 1000db kontrakt öntögető legalább 2 éve műveli a tevékenységét, mindig akkor, amikor a legkevesebb kereskedő van jelen (nálunk éjszaka éjfél körül, de szokta csinálni reggel előtt is). Múlt héten már megpróbálta leönteni, akkor rácseszett, mert azonnal visszahúzták. Most sikerült.
Most néztem a jövőheti előrejelzést. Tovább rontottak rajta. Legalább is longos szemszögből. A közelmúlban olvastam hogy anglia 2025 után nem engedélyezi az újépitésű házakban a gázfűtést mert környezetszennyező. Olyat is olvastam hogy az ugaz földek merülnek kifele viszont van helyette nggáz amiből viszont sok van. Csak az a baj hogy annak a kitermelése meg környezetszennyező. Mi van ha már meg van a forgatókönyv arra hogy belátható időn belül az ng termelés be lesz tiltva és mint fűtés is. Most pedig minden milyen áron de addig még amit lehet eladnak. Most nem 1-2 évre gondolok hanem mondjuk 10re. De nem foghatják vissza addig a termelést és nem engedhetik meg maguknak időben hogy az ár feljebb jöjjön mert nyomni kell kifelé. Jó persze ilyen fél vagy 1 dolcsit kilengés felfele belefér de alapvetően szinte a 0-hoz tartunk. Nagy hülyeség?
Nekünk már a májusit kell követnünk, az 2.767-en zárt. Meglátjuk merre megy... Továbbra is mondják, hogy kva sok a termelés, akkor miért van a készlet a béka s.gge alatt??!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.