https://invst.ly/aeeto Nem voltam kitartó múltkor a shorttal, pedig ide vártam. Nálam a mostani sáv 57,8 és 60,37 között. Most már így 58,4 alá várom kicsivel. Drasztikus esetben 57,8.
Sziasztok! En is bizom a feljovetben, ha tenyleg brutal short allomany van meg fentrol, akkor azt mostanaban kell zarniuk! Ahogy multkor emlitetted lehet kell nekik egy trigger, csak azt jo lenne tudni mi lesz. Tegnap higitottam 65-ön vettem en is.
én most csak olaj shortban gondolkodok de csak 60 felett, addig persze jó a long de nekem kockázatos, két napig tárgyalnak, most az a megszokott, hogy nincs hír de minden jó, így holnapig jöhet emelkedés, de ez nekem csak arra jó, hogy újra nyissam az sp, vagy az olaj shortot, ezen a szinten sp longot sem veszek, pedig fel várom legalább 2830-ig
Én meg a gázt látom most újra szebbnek, bár mindkét nézetet ki tudom alakítani 5 perc alatt, a shortot is meg a longot is :) A shortot most azért vetném el, mert eddig nem verték agyon a gizit, tegnap jelentős long nyílhatott (barcharton néztem, szerintem), tehát megjelentek a vevők. Lassan már a nyári hónapok kontraktjai jönnek, átlagon felüli meleget jósolnak a nyárra, stb. stb.
én is adom 2080-ból 1250 teljesült 77-en ,ez 20 000ft nyerő, hátha itt is jól jön az eladásom a többieknek, mint tegnap az otp-nél, nekem az a baj a gázzal, hogy semmi elképzelésem sincs róla, viszonylag kevés érdekelt irányítja és én nem ismerem őket
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.