Na új: "Recently, we warned that Natural Gas may set up another opportunity for traders to buy into a support zone below $2.70 with a selling range near or above $3.00. Our upside target zone is between $3.25 and $3.45. The price of Natural Gas has recently fallen below $2.69 and we believe this could be the start of a setup for skilled traders to identify key buying opportunity in preparation for a quick +8% to +15% upside swing."
A naagy a csoddálattoss guuurúuuu :))) Én abban bízom, hogy tl46 okés marad, és annak a gurunak a tippje bejön, aki a nyári gizi árat 30% eséllyel 3.5 - 4.0 közé teszi!
sikerült kétszer elkapni az olajat, a gázt vettem 71, és kétszer 65-ön, mintha fordulna, de itt én csak a szerencsében bízok, és egy váratlan short zárásos speki raliban, ami már rég volt, az olaj jelenleg 60 felett nem olyan kockázatos a 74-es kiütésűvel, sp-ben ma kétszer voltam legjobb vevő és lemaradtam, pedig 2830-2800 között nagyon mocorog, én is csináltam egy marhaságot vettem fél millióért otp shortot, és nem bírtam kivárni az elvárt szintet, nem szabad ekkorát kockáztatni 1000 Ft nyerőért, ma meg lett volna 250000, én akkor járok jól, ha akkor megy fel, amikor nincs ráhatásom...pl remélem ez ma este....szép álmokat
Megszegtem a saját szabályomat, amit felállítottam év elején és sikeres is volt, hogy dobom azonnal, ha bizonytalan leszek, illetve nagyobbat mozdul rossz irányba. Már rég dobnom kellett volna, most iszom a levét, ilyenkor borúsan tudom látni. Hátha a market makerek megkegyelmeznek és csinálnak egy felfelé kört is :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.