Nekem is még lett volna muníció, de a TL46 valóban közeli kiütésű, bizonytalan is lettem a pozimban, hogy kiütik.. 50Ft alatt menekültem volna a hajóról. Most újra van esély.. 2.810 környékén már nullás lennék...
Most én is mínuszban vagyok az olaj shorttal. Ilyen ez. Több részletre osztom a vásárolni kívánt csomag mennyiséget. Ha megy ellenkező irányba, veszek még rá, így javul az átlagom. Hagyni kell muníciót. Én túlzottan sokáig nem tartom. A nagyon közeli kiütésű certit pedig nem érdemes választani, az nagyon veszélyes. Általában a legközelebbi kiütésűtől egyel távolabbit szoktam választani. Van aki a még nyugisabb távolabbit. Ha jó irányba megy, akkor pedig eladásnál is felosztva adom el, nem mindent egyszerre. Először az árfolyamhoz legközelebbieket, ezzel is javul az átlag árfolyam. Közben pedig az egekbe rángatják a tőzsdéket. Ez a tegnapi Kínai jó adat nagyon betett a shortosoknak.
Milyen furcsa,hogy Trump sokallja az olaj árát,közbe meg a spanjai húzzák az egekbe.Remélem ,hogy letelefonál,hogy engedjék le 60 alá,mert botrányosan bullish jeleket mutat.Söpöt is húzzák az egekbe,lehet csak a májusi szlogenre adják majd be.
https://invst.ly/afjjq Elvileg kitört.Jobban szeretném látni,hogy szignifikánsan kitör,majd trendvonalteszt,majd ismét kitör.Várjuk a fejleményeket.De Gizike mindig rak be egy csavart.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.