Ez a papír nem 500-at ér.... Az elmúlt években arról szólt a BÉT, hogy lehet pillanatok alatt vagyonokat összerakni. Most visszatértünk a realitáshoz. Miért akartok 1 hónap alatt mindent? Ebben a papírban van ma a BÉT-en a legnagyobb növekedési story. A Cég ezt mutatja is, az árfolyam még nem. Ebből a papírból tényleg megfogják csinálni amit ígértek, de ahhoz évek kellenek. A jelenlegi top papíroknak évtizedek kellettek. Amit az Opus megcsinált 2 év alatt az minden más papírnak itt a BÉT-en 5-8 évet vett volna igénybe... És ne az árfolyamot nézzétek, az most nem reális és indiferens. És tényleg ha lelkileg nem megy, akkor ne nézzétek 5 percenként. Két kérdést tegyetek fel magatoknak: Ha ma megy +40Ft-ot akkor eladod? Ha ma esik -40Ft-ot akkor eladod? Ha nem a válasz akkor nincs itt mit nézegetni.
Én 550nél száltam ki a 613as átlagommal 4000es darabszámmal. Az is nagyon rossz volt :( Azóta már többször visszavettem de utána is esett, és ha visszament 0-ra eladtam... Már nem tudom melyik a jó beszállási pont.
én is azt hittem, de úgy tűnik tényleg jó döntés volt benyelni a bukót, 470 körül szálltam ki, azóta még 160 Ft-ot esett a részvény, belegondolni is rossz... :(( igen, lényegesen nyugodtabban alszom, jelenleg 32 különböző oszti fizető részvény van a portfóliómban, és még kb 20-at figyelek, amiből vennék, ha egy picit olcsóbb lenne... 7,2% osztit fizetnek évente, az elmúlt 6 évben 6% volt az emelés üteme... szóval nem bántam meg, de sajnálom akik itt ragadtak, bízom benne hogy lesz lehetőség kiolvadni és haszonnal kiszállni
Itt nem az a baj, hogy picsognak a kisbüfik, hanem az, hogy amikor tolni kellett az árat felfelé akkor nyomtak minden féle dumát, cikkek tömkelege jelent meg, hogy micsoda papír, évszázad üzlete...mindenki jól fog járni, új blue chip, meghatározó közép európai cég...Ehhez képest saját tőke lemorzsolódád, több tízmilliárdos ÉCS! Plussz a Mátrai erőmű körüli találgatások, ami baszottul idegesítő, hogy semmit nem tudni róla mi az igazság! És ha ezeken múlik nem is fogjuk
Kedves Lenovo! Ez valóban nem az én stílusom! De elég ebből már.Mi ez itt már?Lassan már ott tartunk,hogy fejhez tartott pisztollyal fenyegettek mindenkit,hogy papírt vegyen?? Kényszerítve volt bárki is??
Kedves Lenovo! Ez valóban nem az én stílusom! De elég ebből már.Mi ez itt már?Lassan már ott tartunk,hogy fejhez tartott pisztollyal fenyegettek mindenkit,hogy papírt vegyen?? Kényszerítve volt bárki is??
Látjuk, hogy mennyire megveszik, ne egyes már minket a hülyeségeket el! Ha megtennék, akkor nem esett volna 60%-al és nem esne 1.5 éve folyamatosan. Ezt nem veszik, hanem adják.
Big, igazad vagy! A végén minden f@sza lesz! Ha most nem az, csak annyit jelent nem vagyunk a végén. Az elmúlt napok szerintem az események átgondolásával teltek az irányítóban. Ha van eszük, és van, akkor felgyorsítják az eseményeket, és elkezdenek építkezni. Lerázzák a koloncokat, lesz egy kis fejmosás és szemléletkiigazítás, újratervezés, hogy 22-ig minden összeálljon. Ez a papír lesz sokaknak a beszállója az anyagi függetlenségbe hosszú távon. És azt sem mondom, ha fordított helyzetben én lennék ott, és pontosan tudnám mi lesz, nem ugyanígy csinálnám :-)
NEW OPUS GLOBAL