sziasztok rég jártam már erre, gondoltam beugrom, hogy kitartás kívánjak a kedves részvényeseknek csak egy dolgot nem értek az elmúlt időszakban - a cég miért nem lépi meg, hogy visszavásárol pár tízmillió darab részvényt, pláne, hogy elvileg van is rá cash, és ezzel javítjak az egy részvényre jutó eredményt? miért jó nekik, hogy lassan minden bizalom elveszik a papír iránt? hogyan akarnak így növekvést, oszti fizetést? egyébként az első oszti fizetés bejelentésénél én is visszaszállok majd a papírba, addig azonban nem tudom mi lesz... kitartás mindenkinek !!
eladtam már,és egyelőre nem tervezem visszavenni, nincs gond, minden oké, neked is sok jókat Accept, örülök h látlak, csúszik a közös nyaralás....:):):)
Leírom régo pisként h mi volt a legnagyobb gond , már eladtam 400 fölött, vagyis elhitették h mindenáron tartani kell bármi is legyen, miközben ők adták, adják, jól lehetett ezzel a papírral keresni ha eltetted rögtön a nyerőt, szintenként, de ha elhitted nrekik h tartani kell, akkor....és rengetegen elhittük....
..és tényleg, hogy ez egy tulajnak sem fáj.. nem nyúl bele.. vagy legalább nem hazudik valamit a sajtón keresztül..hogy még annyit sem foglalkoznak vele mint egy darab szarral a fűben..
NEW OPUS GLOBAL