Hát igen, néhányan a mai napon hiteltelenek lettek, manipulatív banda. Az utolsó fél órában kis darabszámokkal nyomták le 440ről 436ig, sajátrészvény vétel folytatódik, ez az igazi felhajtó erő, kitartás, nem eladni! Augusztus végéig 500 felett leszünk!
Matekhoz hülye vagyok, van két faiskolám és sosem értettem egyet hekkivel, főleg a stílus miatt! "Aki eladja az ne szidja amiből kiszállt!" Mondja egyszer, aztán lépjen tovább és kész! Amit te művelsz itt, az meg a kezdők hibája! Ja meg az oviban van ilyen, hogy ha nem tetszik valami, akkor támadjuk az másikét..:))
mert eladták...szerintem még 437.5 alatt és valahogy próbálták helyrehozni a helyrehozhatatlant, akár még arcvesztés árán is, szerintem vicces mindkét figura én legalábbis jót mosolygok rajtuk
Csak tényleg nem értem. 410-430 között végig az volt, hogy a 437,5-öt nehéz lesz átvinni (sokáig is tartott,főleg, ha tavaly augusztus óta nézzük), de utána megnyílik a tér, 500 fölé fog menni,stb,stb... Most meg, hogy átment, hogy lett hirtelen 360, meg zakó, meg ilyenek...
BÉT közlemény - Budapest, 2024. július 2. A Budapesti Értéktőzsde Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (BÉT) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a kollektív befektetési formák befektetési és hitelfelvételi szabályairól szóló 78/2014. (III. 14.) Korm. rendelet 18. § (2) bekezdésében foglalt feltételnek a 2024. év második negyedéves forgalmi adatok alapján az alábbi értékpapírok felelnek meg a BÉT-en bonyolított forgalmuk alapján:
OTP törzsrészvény RICHTER MOL MAGYAR TELEKOM WABERER’S OPUS DELTA TECHNOLOGIES CETOP ETF
küzdötök, mint dsznó a jégen, hogy olcsóbban visszavegyétek, de szerintem széllel szemben...tudjátok, csak arra jó, hogy teljesen hiteltelenítitek magatokat
hát nem kötötték fel! Vajon miért? Nap elején felhúzták és azóta egyfolytában adták! Vajon miért? Ez bizony mára egy tömés volt! Szerencsére nem húzták fel a végét, így talán holnap nem folytatják, de csak talán! Múltkor szóltam figyelmeztetésképpen, hogy közel a vége! Szabályosan lehülyéztetek! Érdekes és fontos szint közelében vagyunk! Vegyétek csak! Cél ... környéke, november/december!
NEW OPUS GLOBAL