Háát. Én simán leszavazok megint valami "független" jelöltre, és nyugodtan fogok aludni :-) Az egész mostani bagázsnak már rég börtönbe kellene rohadnia.
+ bérek amortizálása, forint gyengítésével is... :D senki ne győzködjön arról hogy a Gyúúúrcsány meg az MSZP többet támogatta a külföldi multikat, mint a Vitya :D
A sok profitot meg szepen kiviszik az orszagbol.Mondhatok peldat is.pl telekom tudna fizetni magasabb oaztalekot de inkabb nem.lehetne sorolni.A mai veteled ha esetleg nem a fidesz lesz tobbsegben gyorsan elfog olvadni...
Miket beszélsz? A múltkor is nyertek, azóta majdnem sikerült harmadolni. 2017-ben a nagy kamu felrántásban lehetett ennyiért venni, amikor 5 napig ment a limit. Akkor zsákoltam én is. Ha akkor, vagy választásnál kidobom mindet, akkor járok jól, és soha többet Opus. Tegnap vettem óvatosan 314-ért. Most véletlen bejött. Hétfőn ki is vágom.
Pl. Jovonk es gyereleink jovoje a tularazott elsikkasztott projektekbe. Sajnos napi szinten latom. Kozponti koltsegvetesbol a titkositott allami beruhazason az elkulonitett osszeg 2500 millio (az allami koltsegvetesbol, amit Mi adunk nekik). A beszallitokkal azon megy a licit hogy 375 millioert vagy 380 million csinaljak meg azt a munkat amiert az allam kifizet 2500 millat. A maradek 2100 milla megy a vezereknek. Ja es ez csak egy szakag, ebbol kb egy nagyobbacska beruhazason van 25. Taps hurra, lehet orulni.
NEW OPUS GLOBAL