Szerintem sem lesz semmi különös. Én azért minden pénzem nem tenném bele. Bár vannak itt a topikban 100k feletti rv db-al páran, de én jóval kisebb játékos vagyok. Én több rv-ben is érdekelt vagyok .Én inkább a divrzifikálásban hiszek. De OPUS nem fog csalódás okozni szerintem.
Hűha! Ha nyár óta van opi rv-ed akkor pont a legrosszabb időben vetted ha bukóban vagy. Mindegy,ha még legalább annyi időt benne ülsz mint eddig akkor szerintem biztosan pluszban fogsz tudni kiszállni. Kis türelem kelleni fog még. De ha türelmesebb vagy szerintem még nagyobb lehet a jutalmad...
Nem értem a sok károgót. Mi a bajotok? Játék van a tőzsdén. Lehet kaszálni, lehet bukni. Opus nem esik le 370 alá amint láttuk, stabil a papír. Körbe megy a játék, ha ügyes vagy, figyelsz akkor nyerhetsz de veszíthetsz is. Ez a papír amit ebben az évben ment az brutál, rosszat nem lehet rá szólni. Jövőre is menni fog. Az, hogy pénteken valakik kerestek vele mert felverték? És? Ez a tőzsde. Jó reggelt.
Tiszteletem mindenki számára! Új tag vagyok ezen a fórumon. Már hónapok óta követem a hozzászólásotokat. Nyár óta vannak Opus részvényeim. És egyenlőre sajna mínuszban vagyok. Azért jó olvasni egy két optimista hozzászólást, hogy felmennek a részvények árai. Remélem igazatok lesz.
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy
út 59.; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 01-10-
042533) (Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Társaság 2024. február
29-i napon aukció (Aukció) keretében sajátrészvényeket fog vásárolni összességében legfeljebb
2.000.000.000, - Forint ellenértékért úgy, hogy a részvényenkénti vásárlási ár nem térhet el az
előző tőzsdei nap záró árától 30 %-kal nagyobb mértékben
Január végéig sokat nem várok. Attol még lehet, hogy valakik felrátsák, kulonosebb ok nélkul. Csak ne araszoljon lefele addig. Valami jo bejelentés is johet, reptér, például. Ennél rosszabb ne legyen, két honap elmegy mint a víz.
NEW OPUS GLOBAL