Szép Napot! Megtisztelőek a szavaid és ittam a soraidat a másik fórumban írt kommentednél.A felhők felett mindig süt a nap:)) 1000-es bulira 7 számjegyű keretet szánok,remélem sokan leszünk.Addig is kitartás és mosoly mindenek felett!!!
Én meg azt ajánlom figyelmedbe, hogy tegnap nemcsak az Opus esett nagyot, hanem szinte minden nem blue. Tehát nem Opus specifikus volt a tegnapi nagy esés és főleg nem az, ami abban a hsz-ben van.
Megértem, hogy így gondolod, de nem fogom. Egyrészt mert ha az ezer forintnál felett lehet majd akkor eladni, másrészt mert a cég értéke akkor is többet fog érni.. De megírom mikor eladom, csak lehet, hogy addigra egyedül leszek vele :)
306-324 néhány perc alatt megvolt. Ki van takarítva a könyv, és van pénz lóvéra. Amikor akarják indítják. Lehet benne még pár le kör ettől függetlenül.
Szép jó napot az Uraknak:) rég jértam erre, de másik topikban kb. megidézett Maximova úr, igy picit be léptem, de okáig mem is "zavarok":) oltak,szép felkörök, aki igazán akart tudott eladni, van,aki lemaradt, közülük sokan keseregnek. Van,aki pedig örül, mert olcsóbban bővithet. Szóval zajlik látom az élet:) néha ilyen is van, hogy valakik eladnak 1.2 Mrd-ért mások pedig megveszik. Van aki ebben a világvégét, más pedig a tisztulást látja. Jó látni azt is, ha erre néz az ember, hogy vannak akik mellettünk is tartják, bővítik és átlátják mégha most két évvel ezelőtti szintű is az árfolyam, h.ebben jóval több van, mint a jelenlegi posványos árfolyam:) Jókedvet (hisz ugye nem a konyhapénz van itt..?! :) és profitot Nektek srácok! az 1000-es bulin (jujj ezért lehet megkövezés is jár h.le mertem irni ezt a szitok szót h.1.000:):) ) remélem max egy éven belül(lassan ideje lesz már..) ünneplünk! Bigprofit,1221-, BetGyuri Kukuc és a többiel üdv Nektek! mindig nem lehet borús az ég:)
NEW OPUS GLOBAL