Akkor erre csak azt mondom,hogy anno a questornál is vásárolt a magyar állam kötvényeket,de még a letartosztatások elött gyorsan visszaváltották.És azok egyértelmüen fiktivek voltak.
Csak érteném miért.... Egy 13000 Ft-os Otpnél látok értelmet certit venni, mert olcsóbban lehet hozzájutni, ergo adott pénz sokkal több darabszámra elég... Na de egy 300-400 Ft-os Opusnál egy 150 Ft-os certi nem olyan érdemi különbség...
Én nem félek, és nem akarok lenni bizonytalan. Az árfolyam fontos, mutató nemcsak a részvényeseknek, hanem mivel transzparens mindenki számára, hogy mennyit ér a vállalat. Márpedig a vállalat egyre kevesebbet ér, miközben ezzel ellentétes ügyek vannak, ezeket most nem sorolnám fel, mert értelmetlen. A részvényeket tartom. Öveket megint bekapcsoltam.
Full sötétben tapogatózunk... Olyannyira más szinten megy a buli, hogy ezt el sem tudjuk képzelni. Azt a kottát mi nem is értjük szerintem. A bizonytalanságban, félelemben tartás fontos eszköz, mert minden cél gyorsabban elérhető. Ha lenne kommunikáció, meg mindenki fejében összeállna a kép, akkor nem csavartak volna ki tegnap fillérekért a kisbüfik kezéből 3 millió db részvényt... Ennyi.
A Kötvény : Veszteséges a cég ( Jelenleg a féléves ismerjük ) : Magas kamatra tudják kibocsátani. De ezzel nem tudnak banki hitelt kiváltani. Nyereséges a cég : ( jelenleg a félévest ismerjük ) Alacsony kamatra tudják kibocsátani. Ezzel kitudják váltani a banki hitelt. Éppeszű intézményi befektető nem vásárol be alacsony kamatra veszteséges cég kötvényeit.
NEW OPUS GLOBAL