Igen és napvégére sem a lemyomás dominált hanem hogy nullába húzzàk. Ehhez érkeztek is nagyobb volumenű vásárlások. A nagyobb volument az egész napi forgalomhoz mérten mondom. Úgytűnik nem igazán akarják màr lenyomni 300 alá pedig simán megtehették volna. Bizakodásra ad okot az hogy 3 nap alatt esett fél forintot összeségében. Reméljük ez inkább pozitív jel
Aki figyelte a kereskedést reggel, az láthatta, hogy vételi oldalon 310-en állt egy 100 ezres pakk és előtte is voltak 30-40 ezres pakkok. A 310 előttiekre ráöntöttek, de 310,5-nél megállt az esés. Én biztos voltam benne, hogy a 310-en álló 100 ezres megkapja, mert eddig ha a vevő oldalon állt 100 ezres pakk, az az esetek 99%-ában meg is kapta. Most valamiért nem kapta meg, emelkedés indult és a nap további részében nem volt nagy borítás. Talán ez már a fordulat előszele, meglátjuk....
Most megittam 3 sört és megzavartak a nevek. A csibefasirt az a csibéknek készült fasírt, vagy csibéből készült fasírt? Mert a csibéből készül fasírt az lehet, hogy másnéven farkasfű :)))?
NEW OPUS GLOBAL