Hülyék vagytok?az asszonynak elmondjátok mit csináltok a tőzsdén??ha buktok,akkor mocskos szarházi trógerok lesztek,ha kaszáltok,akkor meg pénzt akar!normálisak vagytok?ez mindenhogy zsákutca!én azt se mondom meg neki hogy tőzsdézek,nemhogy azt hogy mit csinálok!Minek van a fejetek?hogy legyen hová rakjátok a sapkát?
Én csak 400 fölött teszem le. Csak bele ne betegedjek. Az asszonynak mondom. Nem merek a tükörbe nézni. Kérdi miért? Mert annyira szép vagyok, hogy megyek és lefektetem magam estére. Erre: hülye vagy. Erre kell az alkohol.
Látom, nagyon megy az utólagos tőzsdézés Neked is! :D Fantasztikus, gurukat megszégyenítő pontossággal írtad le a MÚLTBÉLI folyamatokat. Izgatottan várom a JÖVŐRE vonatkozó meglátásaid akár több időtávra is. Már nagyon várom, hogy összehasonlítsam sikeresség - találati arány - szempontjából, hogy ugyanolyan világosan és jól látod-e a jövőt mint a múltat!!! ;)
Ez nem jó lesz, hanem jó volt. Néhány hete még 400 körüli kiszállót lehetett csinálni. Én is be voltam ragadva régóta ,de el is adtam mindet 400 alatt valamivel. Nem tudom miért gondolja bárki is komolyan,hogy magasabb részvényár az érdeke Orbánnak? (szándékosan nem Mészárost írok, az egy senki) Egyszer már meghúzta, 700-on kitömte az országot. Miért adnák vissza azt a pénzt amit egyszer már beszedtek? Ha EXIT-en gondolkodnának, akkor lenne értelme egy magasabb árfolyamnak, de egy ilyen cégből nem lehet kiszállni, mert az Orbán nélkül semmit nem érne. Senki nem tenne bele pénzt. Ha abban gondolkodik itt bárki is, hogy egyszer csak osztalékot szavaznak meg, az nem nézett még rá a saját tőke, vagy az eszközarányos hozamra. (0,06 valamint 0,02%) Eszük ágában sincs pénzt osztogatni.
Ezek nem idióták, ők fúják a passzát szelet, akik nagy forgalommal felhúzták, és ejtik. Ki kell következtetni az ő logikájukat. Amúgy nem Marika nénik mozgatják ez az egész szart. Az OTP-t meg főleg nem.
NEW OPUS GLOBAL