hoppááá! na erről beszéltem! Nem tűnik fel, hogy a trendvonal itt nem ér hozzá a piros gyertyához?? Pedig mindkét idősíkon a gyertyának azonos az az alsó értéke! 264 Ezért mondtam, hogy valami nem stimmel! Ezt tetted fel dél körül! https://invst.ly/117y43
tudod most igy olvasva nagyon kemény hogy 1 hete még 400 most meg mindneki fapofával 200, 180 stb..most akik olvassák 2 szeres haszonba...mehet a para rendesen..
Nyugi nyugi… ki uldozi el??? Eddig kicsiricsi kellett most meg fish?! Nincs semmi bajom vele kerdeztem o valaszolt azota tovabb is mentunk! De ne izmoskodjal velem ha megkerhetlek! Te honnan tudod kinokosabb a masiknal? Okoska! Nezzel mast magadnak… Komolyan mondom amig ment felfele addig mindenki cimbi volt mindenkinek. Most h le egybol lathato milyen erdek baratsagok vannak…
A jelentés eddig sem befolyásolta az árfolyamot, arra mindig esni szokott, főleg ha előre beárazták a jó jelentést. Ezek ilyen öntésekkel bárhova tudjak tenni az árfolyamot, kölcsön adják a részvényeket aztán az meg raboritja. A piacra? Milyen munka ez? Egyáltalán szabályos ez? Még ilyet soha nem hallottam. Olyat igen, hogy kölcsön vett rv-el shortolnak a brokicegek, de az is felháborító! Mocsok egy világ ez, ilyeneket amcsiban simán bedutyiznák, de meg is érdemelné az illető. Gondolom, hogy ilyet csak az opus vagy a magántőke alapok adhatnak kölcsön, ugye? Itt bújt ki a szög a zsákból! Maga az opus csinálja a lóvét, mert túlment az árfolyam!
NEW OPUS GLOBAL