Mit szólsz ahhoz az elmélethez, hogy a fúziót követően az említett magas költség sokat fog csökkenni a hatékonyabb működés miatt? Ezek a számok még két külön cég számai. Egyébként, lehet, hogy igazad van/lesz és lesznek még leírások értékcsökkenés néven, de nem hiszem, hogy 5 év kellene hozzá, szerintem hamarabb kifutnak. Ami meg nekünk izgalmasabb az a Soroksár-Kelebia (ez is várható rövid időn belül, bár igaz késnek vele egy kicsit, mert a harmadik negyedévre prognosztizálták, de még nem késtünk el a tervszerű kivitelezésről) és az apport óta elnyert munkák. Lehet, hogy nem értek ehhez eléggé, de én kicsit derűsebben látom ezt. Viszont ha Dakó úrral beszélne valaki, meg lehetne kérdezni, ha addig nem fognak nyilatkozni erről. Biztos, hogy lesz egy interjú legalább a rádióban. Talán már a napokban, de az is lehet, hogy csak a rendkívüli közgyűlés után. A második negyedévben lényegesen nagyobb számok lesznek, szerintem az összevont holding simán teljesíteni fogja a 30 milliárdos EBIDTA-t (ez persze csak egyéni vélemény).
Az eredetit Örkény István írta és olvasta be a rádióba, 1956. október 30-án. A hangfelvétel is megvan hozzá. "A rádió hosszú évekig a hazugság szerszáma volt. Parancsokat hajtott végre. Hazudott éjjel, hazudott nappal, hazudott minden hullámhosszon."
NEW OPUS GLOBAL