Egy ilyen jelentés után nem lehet zakózni, még kedvezőtlen napi tőzsdetrendek mellett sem. Akkor sem, ha eu-s pénzek nélkül bizonyosan megszorítások jönnek. De hó végén közgyűlés, az új kormány is majd csak májusban áll fel. Addigra feldolgozódik az újabb kétharmados sokk, és esetleg benéznek ide a ballibek, vagy a csalódott alkotmányos jobboldali befektetők is, akiknél van befektetést kereső szabad tőke. "Akkor itt fogunk élni" jelszóval. Szóval papírforma szerint legkorábban "sell in May". De addig van még pár hét. (Felhoztam a vételi csippentésemet zöldmezősre, 223,5-re, de bízom benne, hogy nem kapom meg.)
Én is ettől félek... A veszteséges években azért 611 körül, majd 500 körül voltunk, két éve mióta van nyereség, csapkodunk a 200 körüli zónában. . Találjuk ki mire várunk most éppen :-)))))
szerintetek miért várnak eddig az autópálya koncesszió kihirdetésével? a logikus az lett volna, ha már a választások előtt eldöntik. ennyirre bízhattak a győzelemben? vagy meg lenne írva a döntés biankóba és eldöntik, hogy mikor dobják be? vagy ?? vélemény?
Mondjuk a szerencsétlen 4ig is rakettázik az oszti hírre.. 800 alatt... Nem tudom mi bajuk van ezeknek. Nem nagyon lehet ezekkel a "neres" papírokkal mostanában rendesen keresni. Valami nagyon félrement sajnos. Pedig 562Ft a 4ig átlagom, a cig meg 181Ft.. De mindegyik volt sokkal magasabban úgy, hogy a cég sokkal kevesebbet tudott... . Opus 318-as átlagom reménytelenül szar... Pedig ebben még 2017-es 300 alatti is van :-)
NEW OPUS GLOBAL