UG75 mèg nem olvastam volna ,hogy valakibe belekötött Dalenak màr az is elèg ha valaki jó reggelt vagy szèp napiot kìvàn a jó ès a szèp nem szerepelhet senki szótàràba
Nem haragszom. Ma reggel belém állt, mert beköszöntem. Épp én voltam itt. Feldühített, ennyi. Kicsit feszült vagyok már én is, lehet túlreagáltam - elnézést kérek!
Ne haragudj, de azért te sem vagy szent. Te nem ugyanazt csinálod, mint amit Dale fejére olvasol? Személyeskedsz, kötekedsz, és ha valaki figyelmeztet érte, még neked áll feljebb. Le kellene szállni a magaslóról.
Köszönöm! Örülnék, ha tényleg nem szólnál hozzám. Látom, neked mindent szabad: hülyegyerekezni, személyeskedni, stb. Semmit nem kapsz érte. Ilyenkor látszik, mennyire engedékeny egyesekkel a moderátor, másokat meg a semmire letilt 20 napra...
Remélem DALEig leszerepelsz. Belém állsz mert beköszönök reggel? "Ember" normális vagy? Persze nyugodtan gondold azt, hogy miattam van itt az árfolyam ha ez téged nyugtat - legyen így! Orvos látott már? Részemről végeztem veled. Nincs bajom veled, csak érthetetlen hogy te mindenkivel kötekedsz valamiért. Folytasd nyugodtan, többé nem reflektálok a beírásaidra. .
Igen. Mindenben volt vmi sztori, itt csak az angolos-rakétás-UGatós klónoknak köszönhetjük, hogy nem vagyunk lejjebb. 160k támasztja 235-ig. Egy ilyen 150-200k az utóbbi időben rendszeresen jelen van a könyvben. Ami aggaszó, hogy ez egyre lejjebb helyeződik, alakul ki. Tehát nem érdekük támasztani egy meghatározott szinten, inkább csak amolyan lélektani kapaszkodónak teszik bele. Mellette megy az üres felduma egyesek részéről. Ők tehát így képzelik el az árfolyam karbantartását. SRV minek? Ez van. r.240
Csodás... Leginkább azért szörnyű ez, mert mindenben volt vagy van nagy emelkedés idén. Talán nincs másik papír (normális méretű) ami ilyen szarul szerepelne idén... . Van esetleg valakinek YTD a BÉT-ről?
NEW OPUS GLOBAL