Jó reggelt ! A mellékletet én is olvastam, OPUS kapcsolt vállalkozásai érintettek ebben. Meglátjuk.... Remélem a mai emelkedés folytatódni fog ! HAJRÁ !
Hű, visszaolvasva, eléggé átment politikába a fórum. Talán ezt nem kellene, ahhoz ott egy másik platform. Inkább a részvénnyel foglalkozzunk! Hajrá opus!
Szívből kívánom neked, hogy te legyél az, aki 320 körül eldobta, majd 805re szaladt az árfolyam. Gratullok az eddigi nyerődhöz, fordítsd hasznos dologra. :)
Hát persze... és Gyurcsány, Jakab, Fegyőr meg Szabó Tímea fogja építeni a demokráciát, mi? Tudod az a fickó aki azt mondta "el lehet innen menni, meg nem csináltunk semmit, hazudtunk, stb-stb". Ember ha te ezt komolyan gondolod, zsebpénzt sem szabadna neked adni, nem hogy tőzsdeirészvényeket. Mit gondolsz ezek az emberek és a háttérországuk miből él, hogy vannak máig itt Fletóék és bandája? Az ország szétlopott és szétprivatizált vagyonából a külföldi offshore cégek és számláik a mai napig élnek és tejelnek? Mert kifogyhatatlanok, épp ésszel fel sem tudod fogni mit talicskáztak ki... meg az a 80-100 vörösbáró akinek a megmaradt kisebb vagyonokat játszották át. Na ezek finanszírozzák a te demokráciát építő megváltóidat. Egyébként demokrácia nem létezik és nem működik sehol a világon.
Papaya jóslata ezzel racionalitását nyerné, mivel nem kell hozzá több tíz milliárdért vásárolni céget, házon belül rendelkezésre áll megfelelő erőforrás, tapasztalat. Együtt lehet működni hazai cégekkel és nem utolsó sorban, időben kihelyezhetik a feladatot a magyar gazdasághoz sokkal jobban kötődő szereplőkhöz, akik az eseteleges profitot vissza tudják forgatni a hazai vérkeringésbe, akár újabb, más területeket érintő fejlesztésekbe, az esetleges önellátás nagyobb fokú megvalósítását is elősegítve, csökkentve a kiszolgáltatottság mértékét. Közel 0-ról nehéz felépíteni a jelentős magyar tulajdont, esetleg házon belül, majd nemzetközileg is versenyképessé tenni a hazai erőforrásokat, de úgy tűnik, legalább megpróbálták, megpróbálják. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210614/koncesszioba-szervezi-a-kormany-a-magyarorszagi-gyorsforgalmi-uthalozat-uzemelteteset-487960
Amúgy meg érdekes hogy most fikázód a kormányt meg az Opust miután kiszálltál, de azért csak benne voltál. Ugye? Miért is? Mert te is haszonleső voltál hátha ha meggazdagodhatsz a Lőrinc részvémyen. Odaszarsz most ahonnan ettél. Most hogy eladtad meg megy a fikázás. Nagyon gáz
Milyen ellenzékről beszélsz? En nem vagyok fideszes de eszemágában sem lenne akkor sem ilyen senki pártokra szavazni. Meg egyébként sem jó ötlet erre az összeverbuvált noname pártokra bízni egy ország vezetését. Egyébként elég naívnak kell lenni ahhoz higy azt gondolja valaki hogy azzal jobb lesz nekünk ha kis pártok majd marakodva egymással, megpróbáljanak egy országot vezetni. Jo pelda az MSzP amit egy 5 százalékos párt az SzDSz összevissza zsarolt kormánykoalícióban és marakodtak mindenen.. Meg is buktak. Úgyhogy inkább ezek mint egy ilyen hasonuló forgatókönyv
Kihasználtam ezt a remek alkalmat az Opusból való kiszállásra. Így nem kell azt lesnem a tőzsdén, hogy újraválasztják-e ezt a kormányt, ami már önmagában is egy nonszensz, piacgazdaságban olyan nincs, hogy ezt kelljen figyelni egy részvénynél. Ebből is látszik, hogy milyen beteg ez az ország. Arról nem is beszélve, hogy így én is sokkal bátrabban húzhatom be az ikszet az ellenzékhez, hogy ez a homofób, rabló, tolvaj kormány távozzon a hatalomból, és megkezdődjön a magyar demokrácia újjáépítése. A 4iG-ben még benne vagyok, ott is számítok egy felhúzásra, aztán már csak igazi részvényekbe fektetek.
Mennyi minden tortenik itt. Autopalya ez baromsag, itthon senkinek nincs ennyi penze, amibe ez kerul. Otp,Mol,Meszaros egyutt sem engededheti meg maganak Ez most azert kell,hogy ne az ellenzek csinalja meg,ha hatalomra jut. Technikailag jo jelek jottek,258-on is atmentunk. Ezt a kovetkezo napokban meg kell erositeni. Ha ez egy nagy trendcsatorna, amely enyhen emelkedik, akkor 330nak van realis lehetosege. A baj az, hogy nem hirre megy Semmire megy. Ugyhogy kell egy nagyon jo jelentes!
NEW OPUS GLOBAL