Egy részvény árfolyam miatt kellene kimenni az utcára??? Én úgy tudom, senkit nem kényszerítettek, hogy vegyen. Ez csak a mohóság jele, mikor mindenki részesülni akarna az ellopott milliárdokból. Mert ugye, ha nem lölö lett volna a nagy beugró, az opimus még mindig csak 50 környékén, vagy az alatt lenne.
Ehhez lölönek semmi köze, ő nem vesz és nem is ad el. Szerintem. Itt nagyon sokan jól jártak, azoknál kell reklamálni, elvégre most visszaadhatnának egy kis nyerőt az árfolyam karbantartására.
Amíg sok százezer ember nem megy ki az utcára addig semmi nem lesz.Az meg még legyünk őszinték nem jött itt össze.Talán a Cöf-ös vidéki nyuggereknek buszokkal szállítva.Kényelmes a magyar azért is dagadt nemcsak a kaja:-)
Ugyan, ez magyarország. Szándékosan írom kisbetűvel.Minden botrány 2 napig tart.Eddig tart az emlékezet.Itt csak duma megy , arcoskodás a neten vagy a facebookon .Nincs mögötte semmi.
Tavaly ilyenkor 180 Ft volt egy CIG. Most 325Ft, 90 Ft al felettünk van az is...ki gondolta vna akkor ezt? Legalább arra a szintre jussunk el! Én már annak is örülnék.
NEW OPUS GLOBAL