Íme a bizonyítvány: YTD: -15.86% 1 Year: -3.94% (Ez volt a covid időszak) 2 Years: -40.78% 3 Years: -64.59%
Ezt a kis csomagot kaptuk a 2/3-után. Bube, Titász, Tigáz, kötvény kibocsátások, minősítés, elemzés minden után, több 100Mrd elnyert pályázat mellett. Ezt nem lehet megmagyarázni....
lehet mocskolódni, meg pusztán a pozi jelle alapján beskatulyázni a befektetőket fideszesként, de felesleges. Sztem ennek a sztorinak (itt) még nincs vége, tény és való, hogy borzalmas a helyezet és a megítélés, de látni érdemes a másik oldalt és azt potenciált benne, ami ha azzal az ominózus akarattal párosul, radikálisan megváltoztathatja mindezt. Persze aki benne ragadt, azt nem bodogítja-ugyanakkor kizárólag csak magát okolhatja, hogy a számos lehetőség egyikét sem ragadta meg a kiszállásra, egyúttal revíziót is tarthat, hogyan is kellett volna eljárni tankönyv szerint, de ha még mindig van ilyen, márpedig van, érdemes lehet alkalmaszkodni ahhoz, ha a bukó realizálás továbbra sem opció. Mini körökkel, higításokkal el lehet vegetálni és bízni, hogy fordul a megítélés, sztem utóbbira van sansz, az időtáv kérdés "csak", a választás és annak kimenetele vsz abszolút nem. Kitartás.
+ a családjukat... Ami akár 15-20.000 embert is jelent. Ettől függetlenül még mindig a Fidesz az alkalmasabb... De ez ami itt megy szerintem mindenkinél átlépett egy határt...Egyébként felesleges ezen agonizálni. B@szott módon el vagyok ettől keseredve, kiábrándító. Bármikor el tudnám adni igaz, nagy árfolyam rombolással látva a napi forgalmakat. De nem adom. Lesz még egy mészi stock fest a választások előtt szvsz...
NEW OPUS GLOBAL