Teljes mértékben egyetértek! Már az felháborító, hogy prémium kategóriás cégek ráérnek félévente jelenteni, ha úgy gondolják (lásd Pannergy), de ezen túl is valóban nagyon lassan érkeznek az adatok. Pedig 30 napnak elegendőnek kell lenni egy jó ERP rendszerrel rendelkező prémium kategóriás cégnek, hogy a befektetőket megfeleően tájékoztassa a negyedéves eredményekről, és az aktuális pénzügyi helyzetésről.
Jo reggelt! Fél kellene hívni a BÉT figyelmet, hogy a nagy tozsdefejlesztesbol kimaradt a gyors és időbeni negyedéves jelentések korrekt időbeni megfelelése! Kinában már az első negyedéves adatokat közlik, nálunk még a tavalyi sem jött meg. Mi ez????
Már ritkán olvasom e fórumot, még ritkábban írok, de erre jár egy nagy +! Voltak árnyalatnyi különbségek a papír (és vonzatinak) megítélésében az elmúlt cirka három év során, de e hozzászólás monden szavával egyetérek, including the qrva szél.
Hali ! A stílusod verhetetlen és utánozhatatlan :) :) +++++++++++++++++++++++++++++ A Cikk remek :) Április 21.-én éves beszámoló, és akkor választ kapok, kapunk hogy tényleg ennyit ér ?
Kertészkedni akartam, de fellök ez a k.rva szél.. Így inkább olvasgatok, mi is lehet ezzel a szuperpapírral, amire már csak 2 hetente-de akkor is undorral-smint életem egyik legnagyobb hibájaként tekintek. Számomra (is) felfoghatatlan, hogy ekkora háttérrrel miért tartunk itt, ráadásul úgy látom, hogy teljesen magára hagyták ezt a részvényt, csak süllyed a mocsárba, és mindha kívülről nézné csak mindenki ahogy vergődünk. Tiszta szánalom már az egész. https://www.valaszonline.hu/2021/01/28/amig-on-a-jarvanyra-figyelt-a-ner-bevette-az-orszagot-leltar-a-hazavitt-strategiai-agazatokrol/
Igazad lesz, sokszor volt, hogy én hivatkoztam egy-egy után bizonyos oldalakra, mert csak ment a hasra ütés, érzelmi bemondás akkor is, amikor valami végre "papíron" számunkra is megismerhető lett.
Szeretem, hogy ilyen pozitív a hozzáállásod a papírhoz, mint befektető. Én is hasonlóan gondolkozok, mert ezért szálltam be 18' márc.-ban ! Sok nyerőt mindenkinek, aki bízik a jövőben!
Megfelelő tájékozódás nélkül kötötték egyesek az ebet a karóhoz. Pedig tegnap este már úgy nézett ki, hogy mindenkinek világosak a dátumok és a hozzájuk kötődő események. Mit gondolsz, ha megjelenek a beszámoló tervezetek, vajon hányan fogják elolvasni?
NEW OPUS GLOBAL