Ez szép, oldalakon marakodtok a semmin.
Pénteken 17 millió Forint volt az összforgalom, melyből egy minimálisat én generáltam, mert a megérzéseim ellenére még mindig a sikerekben, a pozitívabb jövőben hiszek, így vásároltam ismét, pedig a józan ésszel ki kellett volna várnom a beszámolókat. Április 09. ide vagy oda, szinte teljesen érdektelen volt a "kereskedés" szempontjából ez a nap is.
Aki fél a jelentéstől és eddig nem adta el, akkor az majd akkor fogja, ha beigazolódik a félelme és eladja még kevesebbért?
Most komolyan, ha valaki több éve tartja a részvényeit, az majd most fogja eladni ilyen árfolyamnál, főleg, amikor a Covid is talán végre valamennyire majd hátra szorulhat?
Az elmúlt évben sok szempontból amúgy is pozitív jellegű fordulatok voltak, mind az eredményesség, mind a jelentősebb akvizíciók terén, erre most hugyért-szarért valaki eladja évek után?
A választási parát még megérteném, de azért az még odébb van, bár én eldöntöttem, ha a addig tudok spórolni, akkor eladni nem, max. venni fogok akkor is, mert nem érdekel a folyamatos negatív kampány - jöjjön innen-onnan - én továbbra is befektetőként megpróbálom végigvinni az eredeti stratégiámat és hiszek a magyar gazdasági sikerekben, még ha folyamatosan is a kudarcot szeretnék az emberekbe kódolni.
Leszarom, hogy a svéd szakács hány alteregóval fog "magyarkodónak" titulálni, mennyi klón fog negatív szarokat osztogatni, mert nem temeted el a dolgot, nem hánysz epét folyamatosan, nem szidod orrba-szájba a rendszert, nem látsz mindenben csak feketét.
Akinek van vér a pucájában és kitart egy elképzelés mellett és nemcsak a spekulációban hisz, hanem az építkezésben is, az végigviszi a befektetői elképzelését, legfeljebb majd tartunk egy szűk bulit:)
Hajrá Befektetők, hajrá Opus!
NEW OPUS GLOBAL