Papaya köszönjük az információidat! És egyúttal mindenki fikázónak üzenném, hogy aki beleszállt nem régiben papayába, az most legyen tökös és kövesse meg magát.
Még 3 akvizíció van láthatáron ebben az évben. Kétség kívül idő rendben a következő lesz a legnagyobb de a másik kettő is nagyobb lesz mint a Tigáz. Az hogy még melyik három lesz még az idén azt nem szeretném itt most elmondani. Egyelőre mindenki örüljön a mostani Tigáznak.
Bár én sem írtam rosszat rólad- viszont elismerem, hogy kételkedtem - ráadásul el is tűntél egy időre., ezek után annyit írhatok, hogy bocsánat és köszönjük az információdat.
nem lesz. Csak az irányítótoronyban tudják, mi a terv. Számtalanszor bizonyították már, hogy akár jó hírre is tud esni, semmire ugrani, és természetesen rossz hírre zúzni :D Csak minikörökre jó továbbra is. Ha tartósan kitör, azt a vak is látni fogja. Ügyesen.
kövi nagyvad Andrea lesz, májusban lesz az esküvő? :) Amúgy nem hülyeség, Andika lesz lőrincné, minden vagyon az ő nevére kerül, így ha nyer a roncskoalíció a fegyőr-féle vendetta és vagyonelkobzás esetén lölökénél nem lesz semmi, nem lesz mit lefoglalni :)
Dzsubák Attila Zsolt, az Opus Global vezérigazgatója az akvizíció kapcsán elmondta: „A Tigáz az Opus eszközportfóliójának értékes eleme lesz, amely kiszámítható, stabil bevételt biztosítva, jelentős mértékben járul hozzá cégcsoportunk eredménytermelő képességéhez. A tiszántúli gázhálózat megvásárlása szilárd alapot jelent az Opus Global energetikai divíziójának további bővítésére és régiós jelenlétünk erősítésére. Stratégiai célunk ugyanis, hogy társaságunk hosszútávon a hazai energetikai piac meghatározó szereplőjévé váljon.”Az Opus Global Magyarország keleti régiójára növekedési potenciálként tekint, a cégcsoport egyéb, helyi érdekeltségei pedig további szinergiákat is biztosít az új leányvállalat számára – indokolta a felvásárlást az Opus közleményében. A Tigáz a hazai gázvezeték-üzemeltetők közül az egyik legeredményesebb, 2019. évben a társaság árbevétele 32 milliárd Ft, üzemi eredménye 6,7 milliárd Ft, adózott eredménye pedig 2,3 milliárd Ft volt.
NEW OPUS GLOBAL