Szerintem sokan reméljük, hogy bejön, amit mondasz. Még azok is akik számon kérik rajtad azt szeretnék, hogy igazad legyen, csak sokan már annyi csalódást megéltek ebben a papírban, hogy szkeptikussá váltak bármilyen reménybeli pozitív fejlemény kapcsán! Azért én kíváncsian szemlélem amiket mondasz és kívánom jöjjön be!
Azért az USA-ban nem mindennapi dolgok történnek... Szerintem az fura, ami ott történik a tőzsdén és nem az ami itt Európában. Az a kérdés, hogy a mostani beszállók már nem szopják-e be!?
Tudod itt az Opusnál semmi sem biztos. Lehet az is, hogy egy-két hét az náluk egy-két hónap. Opuséknál minden lehetséges. Decemberben sem értettem miért vártak két hetet a bejelentéssel. Látom az ilyen marinénik mint te csak kikezdik itt az embert. Hidd el a fonal megvan, sőt az egész gombolyag is de tényleg jobb lesz ha csendben szemlélődöm tovább és nem reagálok itt a beszólógatásokra. Próbáltam segíteni és egy kicsit a lelket tartani az nagy bukóban lévő emberkékben. Befejeztem! Sok sikert!
Ez nem igaz. Ez egy egyszerű önámítástól fűtött, téves, érzelmi és pozi alapú megnyilvánulás. Aki felelősen kispapírokba fektetett és nem szállt ki a millió alkalom egyikében sem, csak az beszél így. A magyar tőzsde nem csak az ún. kispapírokból áll, tonnaszámú lehetőség volt-van keresni.
És a januárt? Hogy irnád le? Azt is lopakodva nehogy valaki észrevegye hogy csupa szar a gatyánk? Jók ezek az akvik meg Titász biznisz csak az a baj hogy szart sem ér az árfolyamban. Ma is lehet bármi még sajnos. Akár 262 - es záró is. Persze nézzük pozitivan.
2 hete még azt írtad, hogy pár héten belül lesz az akvi. Most eltelt azóta 2 hét és azt írod, hogy 3-4 héttel az akvi előtt növekszik majd a forgalom... Ajaj kezded elveszteni a fonalat :)
NEW OPUS GLOBAL