Mint moderátor előre szólok, hogy galbubu a fórumbból ki lesz tiltva. Tolvajrészvény ? Na ne.... Abszolút támogatom a szólás szabadságot, de azt nem, hogy én is tolvaj lennék, Magyarul mindenki aki OPUS részvényt vásárolt, tart, tolvaj ? Ezt nem tűröm. Az már más kérdés, hogy ő úgy érzi meglopták. JOGOS: De nem a részvény tolvaj. Illetve mindenki aki OPUS részvényes. Nagy különbség. És itt felmerül a felelősség egyén kérdése is. De ez más kategória. Elfogadom, hogy inkább itt írja le elégedetlenségét, mintsem ezért a civil életben tegyen kárt magában, vagy másban., Mint magánember, mint részvényes, abszolút megértem az indulatotokat, én magam sem vagyok elégedett, sőt! De nem nevezem a részvényt tolvajnak, hisz azzal mindenkit tolvajnak nevezek, akik ezt birtokolják. Megkérek mindenkit szépen, SZÉPEN , hogy a vezetőséget ok ( bár tudom, hogy ez sem megoldás ) de az, hogy már mindenkit letolvajozunk ezzel magunkat és másokat az nem ok.
Elég lehangoló, hogy miközben Mészáros úr vagyona 15-20%-kal gyarapodik, mi a "cégtársai" ugyanezen időszak alatt szegényebbek lettünk. Van ennek valami diszkrét bája... 🥺
Törölt felhasználó2021. 02. 03. 20:54
Kérdezze már meg valaki ezektől: Miért megy itt, az állandó szopatás??
NEW OPUS GLOBAL