Jó napot Mindenkinek! Azt mondják, hogy újra elkezdik majd venni mint a Titász előtt kb. 3-4 héttel. Figyelni, hogy mikor jönnek újra a nagyobb vételek és a 150-200 milliós forgalmú napok.
Sziasztok! Nem akartam jelezni hogy milyen jó hogy ott maradt a 267-es vevő. Csak nem akartam rászólni de, úgy látszik így is úgy is kikapta. Kiváncsian várom a mai fejleményeket.
Hát, talán azt mondhatnám, hogy minden. A Titász után ha Tigáz lesz, akkor nemzetközi szinten is beépülhetünk a gáz szállítási üzletágba Most jut eszembe, hogy a cíkkíró elfelejtette az Élelmiszeriparunkat, ami ha jól emlékszem exportra termel... Bár megértem , nem egyszerű követni :) Szóval konzorciumban, pl Stadlerrel lehet kitörni ,a BUBE is jól jöhet,,, talán ők is kapnak ebből, és mi is a vasút gyártás során, melyben az R_KORD és Mészáros mint alvállalkozó eurós bevételre is szert tesznek... Fontos lépés lesz, ha Magyarország határán túl leányt vagy külföldi céget vásárolnak mert ez nagy lépés lesz. illetve az energetika és ipar területén, de említhetném még az élelmiszeripart is . Szóval Orbán és társai a külföldi terjeszkedést nem adják fel. Még egy apró gondolat : Az OTP 25 éves. AZ OPUS.... nem annyi :) Sőt... Viszont ahhoz, hogy külföldieket is érdekelje nem 250-330 milliárdos bevétel kell... ésatöbbi.
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/02/02/orban-viktor-multi-magyar-ceg-mol-otp/ és a cikk végén mi : A Mészáros Lőrinccel azonosított és tőzsdére vitt Opusnak voltak olyan céljai pár éve, hogy külföldön fog terjeszkedni, hogy külföldi tőzsdére is bevezetik a vállalatot, de az álmokból egyelőre nem lett semmi, határokon túl alig van jelen, ha mégis, akkor az az ottani, korábbi Hunguest-szállodák megvételét jelenti. Válemény : A cikk írója azt sem tudja mi az OPUS.... ugyanis a külföldi terjesztkedés folyamtban van....
NEW OPUS GLOBAL