KKR kolléga szépen levezette, igaz hosszú írásokban, hogy hol csúsztattál, persze megint te sértődsz meg. Ez annyira... . Tényleg, annyira jó volt nélkületek, most meg a ti fröcsögésetekkel van tele a fal. Utoljára kérem, menjetek el másikba.
Ez a fizetett troll dolog a mihasznák szavajárása, de amikor ők kapják vissza, akkor vérig vannak sértődve. . Egy biztos, van benne pénz, ha vkit megvezetve a kárára nyerészkednek a tőzsdén...
Gyere berakom ide.13.Gyuri rakd ki amíg időben van.Szétveri a topicot. "Szerintem kár egy trollal vitázni aki alamizsnáért írogat ide." . Csak azt tudnám, akkor te mi a ...t keresel itt? Nem tiltottak ki még elég helyről? Itt az este látom, szépen belevesztél az egyik kollégába, de csak mert néhány tőmondatnál többet mert írni. Ti trollok sosem fogytok el? 4 13 Válasz erre
Nem szidom Gyurit, csak kértem, hogy tegyen ki titeket Zoky9-el együtt, mert gerjesztitek a feszültséget. Jobban, mint Paks. Jó volt nekünk nélkületek is...
Hát akkor most Gyurit szidod?A múltkori fellendülésben a Titásznál erősen ,lendületesen benne volt.Össze-vissza Irogatsz nem érzékeled?Gyuri nyugi lenne ha kiraknád.
Én is úgy gondolom, hogy a yardos, több százmillás napokat nem egyedül a kicsik dobják össze. De a sok kicsi sokra megy. Mi tagadás, az elmúlt napokban még én is gondolkodtam egy kis bővítésben, de szerencsére nem tettem. . Látom én is, de sztem te is, hogy időnként egy-egy "baráti" hangvételű (ám fundásan alá nem támasztott) beírásra sokan fellelkesülnek. A hangulat az egekbe röppen egy kis időre, ezt használja ki az öntőember. Ugyanaz a sorminta évek óta, csak a csúcs változik. Ez mostanában 300 körül van. Ha lebukik, akkor meg játssza a vérig sértettet, ahelyett, hogy elmenne innen. Ha kitiltják, visszajön másik friss regisztrációval... . Az aranykeresztes chártos kolléga vajon elsőként fogja jelezni, ha jön a halálkereszt? Nem? Na ugye! . r. 279,5 F.: 15 M. Ft és nem darabszám...
NEW OPUS GLOBAL