Volatilitási Szakaszban az Ajánlatgyűjtési részszakasz és a Meghosszabbított Ajánlatgyűjtési részszakasz hosszát a Vezérigazgató 3 percben határozza meg (a Véletlenszerű Lezárás idejét nem számolva).
A Kereskedési Szabályok 3.2 p) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a BÉT Vezérigazgatója a Véletlenszerű Lezárás
maximális hosszát az alábbiak szerint határozza meg a Folyamatos kereskedés aukciókkal és az Aukciós Kereskedési
Modellben kereskedett valamennyi Értékpapír esetében.
A Véletlenszerű Lezárás maximális hosszát a Vezérigazgató 30 másodpercben határozza meg." Na, ha jól értem, akkor ezzel vége a másfélórás vola szakaszoknak, amikre volt idén példa
hát igen. Ez is mutatja mennyi eladó van ezen a szinten, Nem lesz könnyű menet áttörni a többi falat sem. Egyelőre kitart a 300. meglátjuk zárás előtt mi lesz még
Én azt kívánom hogy legyen igazad és legyünk 320-on vagy felette! Ha megtartjuk a 300-at az már pozitív lenne a jövőre nézve. Nagyon kellene a bizalom ebbe a papírba és a 21-es év akár lehetne egy sikersztori is.
Látni a jövőt az jó. És mi van akkor ha 17.01 kor bejelentik megvették a Tigázt? Sosem lehet tudni mi lesz, legfeljebb azt lehet mondani "szerintem nem lesz".
Majd holnap kiderül ez. Forgalom tuti meglesz 1 Mrd környéke olyan mind1 hogy 800 M vagy 1 Mrd.. Akkor a másik szám is lehetséges lesz, de akassz fel ha 320 lesz ok.:-)Igen okos.
NEW OPUS GLOBAL