Amikor végre leszállnak Orbánról, hogy a hitelfelvétel megtörténjen.... mind tudjuk ki fogja 250 milliárd Euróval finanszírozza az EU-t. ORBÁN pedig akadály. Tudom hogy összeesküvéselmélet. Tévedés jogát fenntartom. Nem a tutit írom. ( mielőtt valaki azt gondolná ).
attól, hogy audika maga is gyárt áramot, attól az még átmegy a rendszeren és azért fizet továbbra is a dílernek (ha csak nem kicsi kínai aksikban el is tárolja azt), de audika amúgy sem titász ;)
Több :) Nagyobb. De azt ne feledd el, hogy fogalmunk sincsen, milyen +felujítás,beruházás merülhet fel.. Lásd anno a Mátrai Erőművet. + Újság megírta, hogy a BMW miatt kell a TITÁSZ. + AUDI Napelemparkot rakott fel a gyáraira.... szerintem ez azt jelenti, hogy sok sok áramot maga termelnek, és kevesebbet fognak vásárolni, nagyobb a nyereség. = BMW esetében is erre gyanakszok, amiért a TITÁSZ késik.... Szóval a TITÁSZ nyeresége nem biztos hogy ilyen radikális energetikai átalakulások ( Autóipar = napelemark , Családi Házak napelempark támogatása ) megmarad.....
Az Árfolyam és a Fundamentum szerinted fedezi egymást ? Szerintem nem .... Nem én, hanem a részvényárfolyam nem tükrözi a fundementumot. Nemrég jött egy elemzés.... Nem örültünk neki, ugyanakkor most vajon mit írnánk le ha 365 Ft lenne ? ugye ? A Beszámoló időben, emberi órában feltéve, nyereség megvan, növekedés lehetősége is....ésatöbbi... erre mi is történt másnap ? esett.... A Csökkentés okát már koörábban is megírtam,,,, ehhez is tartom magam. Nos én tartom, veszek ebben a hónapban is.... DE EZ AZ ÉN HÜLÉYESÉGEM, BETEGSÉGEM. SAJÁT PÉNZT GYILKOLOK .... :)
Gyuri. Ha már egy Titász vásárlástól sem várod a csökkenő trend végét, akkor mi a tö...mért tartod, meg veszed nap, mint nap, kezdesz ellentmondásos lenni???
NEW OPUS GLOBAL