De a saját tőke csökken, szemed neked is van, meg agyad hogy felfogd nem? A saját tőkére verte a nyálát a Fekete gyerek...azóta meg csökkent vagy 100 milliárddal
Félre értesz. Én pont, hogy azt mondtam mindig, hogy ilyen kibaszott részvényt még nem láttam. Teljesen érthetetlen, hogy zuhan zuhan miközben fúzió, rengeteg mrd munka, új cégek stb stb. Van benne sok érték. De egy tolvajrészvény, mert megkopasztott rengeteg embert, akik hittek a cégben. Önös érdekek vannak, leszarnak nagyívben Téged is meg mindenkit. Ne Londonban keresgéljék az esés okát, hanem saját magukban. Ide soha nem fog nagybefektető vagy alap befektetni, azért mert egy tolvaj meg főként azért mert nem is akarják, a roadshow is egy nagy kamu volt csak. Ne gondoljátok, hogy akarnak osztozni, vagy részt adni másnak. Mi meg a tőzsde is csak kirakatba kellettünk, meg elvenni a pénzünket nem ám adni valamit is.... Ugyan. Ők gazdagodnak dől az osztalék mindenhonnan be a zsebbe, meg kap az Opus is...de abból mi nem látunk semmit, tehát az megy a másik zsebbe képletesen
Sziasztok! Én azt gondolom, hogy a vasárnapi időközi választás eredménye nagyobb hatással lehet az árfolyamra, mint a q2 jelentés. Ha elmegy a körzet, amit viszonylag simán húzott be a fidesz korábban, még akkor is ha 2022-ben persze fordított eredmény is születhet majd, sokan berezelnek, hogy ha már itt sem, akkor mi lesz a szorosabb körzetekben!? Mondjuk azt sem kétlem, hogy 2022-ig annyi szerződést kötnek amennyit csak bírnak Bube-ra, Paks II-re, Budapest-Varsó vasútra... Amit persze igen nehéz lesz felmondani egy esetleges 2022-es váltást követően, mert ahhoz össze kell ugrani az oroszokkal, kínaiakkal.
levezeted nekem, hogy 2017 óta hogyan csökkent a cégérték, csökkent a bevétel, nőtt a veszteség, ja nem tudod, mert nem így volt, akkor miért lenne ez egyenlő egy estarral, az árfolyam természetellenesen esik, most éppen Londonban keresik az okozóját, tehát van felelőse, de ne mondjuk már, hogy a cég mutató egyre szarabbak és szarabbak és ne póbáljátok már bebizonyítani, hogy miért indokolt az árfolyam esés, mert nem az?
Azért mert az nem tolvajrészvény!! Ez sajnos az, mint kiderült..... Egál mennyi érték van benne, a működése/működtetése a legnagyobb tolvaj magatartás, a megkopasztás....
NEW OPUS GLOBAL