A tőzsdei kapitalizáció és a cégérték nem okvetlenül fedi le egymást, sőt... ezzel együtt is egyetértek veled a 10000-es árakat felesleges iroganti, mert az egy rószaszínbogyós pszichedelikus álom csupán avgy még az sem...
Én egy egyszerű marinéni vagyok, de még én is sokkal többet átlátok (vagy nem kamuzok) mint egyesek. Olvastam itt a pénz kitalicskázásról pl.. Ha valaki képes emlékezni pár évet vissza az Tudja, hogy ez itt egy üres cég volt. Pusziért meg nem töltik fel - esetleg csak az itt lévő pár károgó kedvéért :) Egyértelmű, hogy ML-ék eladták- átadták a 100% magán tulajdonba lévő cégeik egy részét és abból a pénzből MAGUKNAK vettek új cégeket. VISZONT kitalicskázásról akkor beszélhetne itt bárki ha értéktelenednének azok a cégek amelyek bekerültek illetve veszteséges cégek lennének..és tudtommal erről még nincs infója senkinek.. Egyesek nem értik vagy nem akarják érteni egy cég csoport felépítésének folyamatát és dinamikáját..egyesek azt gondolják, hogy egy fundásan 0 értékű papírból ripsz-ropsz csak úgy jószándékból lesz fundásan egy 1000 Ft/rv papír, hogy ők szívjóságból meggazdagodhassanak. Igen egyelőre van sztory a papírban- igen egyelőre veszik ki a pénzüket azok akik feltöltötték az opus-t értékkel ami természetes. Ha jól fejlődik a cég és eladták amit elakartak- majd akkor remélhetőleg nekünk kisbüfiknek is több csurran-cseppen és az árfolyam közelebb lesz ahhoz amit szeretnénk.
NEW OPUS GLOBAL