Hát mi ha nem felduma? Ne magyarázzad már meg a hülyeségedet! Elhúzta a csikot, eladott, elvégezte a megbizást azt annyi! Védheted de mivel te is itt vagy te is beszo....!
pontosan , nem volt feldumáló, oda várta ahova mindenki abban az időben, a betegsége miatt töröltette magát Gyuripapapa egy jó ember volt itt a fórumon
értelmezd már mindezt kérlek: feldumálta nem egyenlő azzal, hogy odavárta és ennek hangot is adott? Ha valaki ezek alapján kereskedett, hagyta hogy a fejére nőjön a bukó és nem lépett időben nem tudom, hogy lehet még mindig erre hivatkozni, mindezt, majd 2 év távlatából. Ez nem feldumálás és annak felhánytorgatása, számonkérése(!), hanem szánalmas nálam és természetes szelekció a tőzsdén.
- még vagyunk páran akik emlékeznek ezekre a szélhámosokra. Akik voltak, dumáltak, majd elhúztak a redvába; - akiket nem töröltek, hanem törtöltették magukat; - akik nem csak magukat töröltették, de a múltjukat is, nehogy valaki visszaolvashassa; - és nem, akkor még nem foglalkoztam Opival. Később kötöttem apróbb ügyleteket, de mindig pozitívan zártam, és csak kólapénzt kerestem, mert inkább blue-s vagyok. Mindig az voltam, az is maradok; - ez a sok hamuka taszít, de nagyon!
hogy a p.be merülhet fel időről időre egy rég törölt forumos neve, persze csak akkor, maikor éppen esik az árfolyam és felhozni folyton, hogy feldumálta (!) Egyáltalán, mi az isten az, hogy feldumálta? ha azt akarod ezzel mondani, hogy arra vettél (re. fórumkereskedés) és nem saját meggyőződésből, magadra vess. Ha saját kútfőből vettél és még mindig benne vagy, ezt a vonalat felhozni nagyon sportszerű, re. felelősségetvállalokakereskedésidöntéseimértésaveszteségmenedzsmentetmegfelelőenalkalmazomaportfoliómban :D
NEW OPUS GLOBAL