Szép napot Neked is. Kereskedünk ,bukunk, nyerünk de legalább a döntéseknél a tényekre kellene koncentrálni. Az árfolyam most itt szomorú, de nem a tényeket tükrözi szerintem.
Ebből az utolsó mondatodból kiderüĺt, hogy milyen meggyőződéssel és szemmel ("ferde") nézed és látod a részvényt. Nem akarsz te befektetni csak kavarni. Minek is vagy itt? Ismét kérdem hát...DDD
Valóban nincs szó róla. De a Likvidre amit írtam elég hiteles helyről tudom :) Ki milyen milyen szinteken vásárol, tart, elad .. egyéni döntés kérdése :) Neked is üdv :)
Szarul fest hogy Mészáros neve van a cikkben de ez még csak feltételezés. Péntek van azért a zöld napi zárot remélem összehozzák a srácok szép napot mindenkinek.
Jó reggelt OPUS Részvényesek! A cikkben van, idézem : . Nem hivatalos információk szerint több cégnél is kutakodnak, a Mátrai Erőmű 230 hektáros ipari parkjában ugyanis több tucat vállalkozás működik, és a tározó, illetve a vízgyűjtő terület vizeit nem kizárólag az erőmű használja.
A pár héten belül az jó beszálló. De a 10. hét már sok lessz... Venni meg akkor kell amikor a szr... az árfolyam ahogy nevén nevezed a dolgokat szerintem de csak szerintem most is sz..r az árfolyam....D
A sem Tigázra meg a kolléga már leírta a az alapkezelő tulaj a Tigázban (és nem csak alapot kezel) , és az ő tulaja az Opus ... De lehet ezt is félredumálni, pedig ez így van.... De vitatkozz tényekkel meg kb 320milliárd vagy inkább azóta kb 400 milliárd vagy mégtöbb cégértékkel.. .. Most vagy a közeljövőben vennék a helyedben. Most olcsó még...Majd a gyorsjelentés szept 30 után nézd meg...Tőllem akkor is vehetsz..D Egyébként már most is sokszor több a vevői oldal mint az eladói csak egy lökés kell aztán robban... felfelé. Láttam ám a régi hozzászólásaid mind pozitív volt... D A te véleményed a te pénzed csak akkor mit is keresel itt ???
Hányás sincs. Vélemény, vélemények vannak.Az árfolyamot előre megjósolni :) Én tartom, hogy az OPUS a MOL, OTP Szintjére akár törni... TIGÁZ-MET esetében nem támasztotta alá, így nem tudok egyetérteni.. 10.000ft elérhető, de tudom kapok érte sok sok mínuszt. Egyébként nem vagyok buta :)
9,95% ra csökkent 13, 71 ről az tényleg szinte semmi... A befolyása valamivel 10% feletti csak, hogy korrekt legyen a 0 hoz képest. Egyébként itt sokkal nagyobb sztoryk vannak igaz több részvény is. De akkor mist van 9,95% telkó vagy nincs....D
NEW OPUS GLOBAL