Senkitől nem kaptam igen-t. Így meghagytam az ötezrest. Ilyen mértékben inkább nem akartam befolyásolni az opus papírok piacát. Kivárom a 100 alatti árfolyamot.
"Átbillentsem zöldbe egy 5000 forintos bankjeggyel? " . Hé, hé! Arról volt szó, ötezer forinttal zöldbe teszed, nem pedig hogy ötezer darabbal pirosba nyomod! :D
Ezeknek a "tisztességes" vállalkozóknak az 1 %-os mértékű adó is sok(k), amíg az átlag emberek összedobják helyettük a közöst, pedig a napi rezsije több lehet, mint a pedagógus feleségem havi fizetése.
Minden sz.rra van pénz, meg osztalék a cshálád-nak, de részvényesi osztalékra, amitől kicsit is vonzóvá válna a papper a külföldiek előtt, na arra már nem futja.
A második felével nem tudok vitatkozni... Kicsit úgy érzem magam, mint mikor a munkavállaló azt látja, hogy a főnök új GLS Mercit vesz az S osztály mellé, nyaralni megy a Bahamákra, elszív napi 30.000,- forintnyi szivart és mikor eljön a fizetésnap szétteszi a kezét, hogy boccs srácok, most azt nem tudom odaadni, amiben megállapodtunk, mert szarul megy...
Nem sajnálom, csak érdekes egybeesés a mai hír azzal, amit 1378 írt be 1 hete, hogy pletykálják lölö hotelt venne debrecen környékén. És láss csodát, ma kattan a bilincs egy debreceni "hoteles" kezén. Ugyan, ne nézzünk már madárnak azért mindenkit. De felőlem csinálják, csak akkor a másik oldalon meg ne szarják le a befektetőiket, és igenis a cég vezetői részéről legyen rv vétel, folytatódjon az srv, vagy a cseh brókerek most viszonozhatnák a kpria mentőakciót. 500-611 sáv, ez a minimum. Ez a fúzió és a lölö-apportok. Ezek közt kellene tartósan pihennie a holdingnak, és senki nem szólna egy szót sem.
Egyébként ideje lenne a részvényárfolyammal is legalább annyit törődni, mint amennyit az új bizniszek szó szerinti megszerzésére fordítanak. Lassan már nem legenda az, hogy ha nem adod, akkor elveszik így vagy úgy. Bezzeg mnb-t nem tudják arra használni, hogy kiderüljön mi okozta a tőzsdei összeomlást. Vagy lehet, pont használják, hogy ne derüljön ki, hogy ők (ner, lölö) állnak mögötte?
2017 tavasza óta volt neki arab címe a cégadatok szerint, majd 2018 tavaszán került be a helyére az arab cége. Szóval 3 éves ez az állapot, nem hiszem, hogy csak most fedezte fel a NAV. Eddig elnézték neki, most valami miatt nem, és ez a valami lehet a hotel, amiről 1378 már írt sokkal korábban. Ha ezt arrafelé már pletykálták, hogy lölö vásárolna, akkor régebb óta húzodhatott az ügy, gondolom nem sikerült megállapodni. Hátha most majd így ezek után sikerülni fog.
Majd ha bekerül a délibáb , utána mondd, hogy üldözési mánia. Vélhetően nem akarta eladni, így a nav megtalálta, és már nem ézik el neki, hogy kamucéget hozott létre AE-ben. Vélhetően eddig is tudták, hogy itthon él, és kibújik a fizetés alól.
Az uriember elfelejtett befizetni fél milliárd szja-t, +egyebek. Nehogy azt hozza ki ebből valaki leegyszerűsítve, hogy ML nek kell egy hotel 😂😂😂😂 . Ne legyen már üldözési mániátok
200k-s pakkot biztos nem nyár közepén akar eladni,ha igen meg is érdemelné. Pár kisbüfi ügyeskedne itt,de az sem megy mert se vevő se eladó. A befektetők mind nyaralnak valahol. Írtam már,pár hét pangás biztosan lesz még.
NEW OPUS GLOBAL