Szerintem ma megérintjük a 400 at. Indi igazából nem is számít, beteszik a vételt, egyszer csak rádobják. Rejtélyes módon valakinek majd nagyon megéri ott adni.
Én már azt sem bánnám ha bejönne pompi jóslata, megnéznénk a 350-t, azt onnan fordulva év végére lenne 700:) Mondjuk inkább július eleji akkor reálisnak gondolt előrejelzésemet módosítom. (Akkor azt írtam gyj-ig küzdjük el magunkat 500-ig év végére meg legyen 600) . Mostani állapotban jó lenne 400 felett várni a gyj-t és év végére megnézni stabilan az 500 feletti részt.
Szerintem is fekete vagy fehér. Itt hisztiznek sokan mint a kislányok, mert megsértődött valamin.. Vazze szólj az Óvónéninek, hogy Pistike elvette a pöttyös labdát..
2 perc után nekem a Vidám Vasárnap jött le... Dehát ott is emberek ezreit győzi meg Sanyi bácsi, akik aztán tolják be a vagyonukat, fizetésüket... Tisztára mint a tőzsdén.. Lehet én vagyok megkövülve, de ha van egy célom, akkor az ilyen Csernus2 figurákon csak röhögök, biztosan nem térítenek el. Bár lehet pont ezért nincs is ilyenekre szükségem. Fene tudja.. nehéz sport a súlyemelés.
Akkor nekem kibaszott kemény a pöcsöm! XD Amúgy én vaskos minuszban vagyok, de így is BigProfittal értek egyet....akinek nem tetszik adja el és tessék eltolni a bicajt....ti basztátok el én nem izgulok nekem nem kenyérre kell....
NEW OPUS GLOBAL