Az a 2.000 meg 30.000 jó lesz Megawattnak is. Egy nagyságrendet tévedni nem jó, de nem is tragikus. ;) (Bocsánat, ezt nem volt szabad kihagyni, remélem, érted a humort. :) ) . Ott az volt a baj, hogy kihúzták a bór szabályozórudakat, itt meg az a baj, hogy túl mélyen nyomták fel. Ezért olyan fájdalmas sokaknak ez az árfolyamszint. :(
Dale, engedd el már ezt a blackpeter-t. Apukám is megígérte, hogy hoz Csehszlovákiából távirányítós autót, de nem hozott azóta sem:) Ez mély traumát okozott (tart azóta is) de azért felülkerekedtem rajt, és nem fűzöm bele minden dialógusomba:)
JA, csak ha nézted az HBO-n, akkor a 2.000GW-os erőmű mielőtt felrobbant 30.000-et termelt. Illetve a műszerek eddig tudták mérni :) Én nem bánom, ha Opus árfolyama is így jár.
Sajnos kezd olyan lenni, mint a Vlagyimir Iljics Lenin atomerőmű négyes blokkja. Amikor 1983 decemberében átadták, mindenki azt mondta a négyes sikerült a legjobban. Azután jött 1986 áprilisa.....
GepMan és többen is már leírták, hogy ez az egész Opus-shága egy szervezett beetetés volt. Megvannak a beszervezett felbeszélők/beetetők, és akik a szitán átlátókat oltják le, nehogy mások is "megvilágosodjanak". . Aki tényleg annyira meggazdagodott Opuson, az mit keres még itt? Költse a pénzét a tengerparton, októberig úgysem lesz itt látnivaló. Vagy az utánig. Mert ugye mindig lesz egy következő dátum, amikor majd úgyis megindul felfelé...
"Sok embert tett gazdaggá" Amíg spekuláció volt igaz, de azóta egy nagy kalap sz@r.Miért nem veszik a külföldi befektetési alapok? Nem ezért volt a fúzió?
"Az a papír sokunkat tett gazdaggá! Az,hogy téged nem az nem jogosít
fel,hogy ócsárold!!Add el és húzz el innen.Nyivákoltok itt egész
nap....b+ " . B+, akkor ne hencegj itt vele, és ha úgyis mosolyra vagy hangolódva, akkor miért nem nézel el felette? . Vagy talán hasznosabb volt, amikor SötétPéter még 480!!! felett is öntötte magából, hogy "kitörés, jó lesz ez, vegye mindenki, TA van", stb. idióta hülyeségeit? Hogy utána a társaiddal odavághasd nekik, hogy minek vettek olyan drágán, ki kell ülni, meg eladni, ha nem bírod? . Igazán gondolhatnátok másokra is, nem mindenki ül olyan szép pluszban, mint ti!
Valószínű ezen a nyáron már nem lesz. Viszont, ha elkezdenek a dolgok kicsit pezsegni, az 500 reális lehet 1-2 hónapon belül. A VG interjú biztató volt, csak egy kérdést hiányoltam: a külföldi nagybefektetőkről. J1G hosszú ideig legfőképpen ezt kommunikálta, erre vártunk, ezért kellett az egyesülés, ezért voltak roadshown, aztán valahogy nem törték rájuk az ajtót a befektetők és az alapok.
Megtisztelő. Bár pont a folyamatos mocskolódás miatt mondtam talán 1 hete, hogy többet nem írok. Ez az acsarkodás-köpködés jobban fáj, mint az árfolyam...
Nem csalódtam,ma is esett.Na nem az eső,hanem ez a szar! Kint hét ágra süt a nap.Azért remélem,hogy a 400 megtartja.Most már illene felfelé is menni,ennyi esés után!!!
NEW OPUS GLOBAL