411,6, ma nincs akkora massacre eddig :D öntő is megpihent, forgalmon is látszik, komoly nyomás alatt volt a cucc :D hátha ez a fordulat jele: nyitóra felhúzni, ad absurdum zöld sáv és jövő héten tovább.
Miért asszociálsz engem azzal a nick-el, ha szabad kérdeznem? bármily meglepő, nekem ez az egy profilom van a kezdetek óta :D az itteni regisztrációt jóval megelőzően, 2014-ben kezdtem a tőzsdézést, azóta tolom ugyanígy ;)
Ezelőtt vagy 6 évvel volt doki123 nick, ha jól emlékszem, nem te vagy? 2012 februárban fölfelé várta az EGIS-t, pont akkor kezdett szőnyegbombázásba a TradeWinds, megkérdezte a véleményem TA-san, látszott egy fej-vállak lehetősége, be is jött, akkor 18,500-ról ment 13,600 aljig, sokan 0-ban dobálták, rá 1 évre 22,000-nél adtak érte 28-at a kivásárláskor.
Javasoljuk a cégvezetésnek, hogy a csodavíz ötletéhez hasonlóan bocsássanak ki izocukorcoint illetve búzakeményítőcoint, amelynek fedezete a gyárak által előállított izocukor illetve keményítő. Javasolnám továbbá esetleg a wamslercoin vagy hunguestcoin bevezetését. Ezt a kínlódást látva az embernek az életkedve is elmegy. Nem blu ha nem csip-csip csóka színvonalon vagyunk. A napi forgalom eddig megint kisebb, mint amennyi részvényem csak nekem van.
NEW OPUS GLOBAL