Én nem hibáztatok a vezetőségen kívül senkit, aki ezen a szinten (f)eladja, pedig ezért is esik az árfolyam. Viszont ezt az aljas bandát, akik így rombolták a bizalmat, azokat megnézném satuba fogott golyókkal.
én legalább szándékozom tartani egy darabig, de azokat akik alig kapják meg a 10K vételüket már adják is be eladásra 3ft-tal feljebb, ilyen eső trendben, nagyon nem tudom megérteni...
Másfél éve ülök benne , igaz nem sokkal 4000 darabbal, első befektetés volt, nagyon sokáig hígítottam amíg lefele csorogtunk, de ez az a szint már ahol hígítani sincs kedvem , felesleges, nagy felhopp kéne és sokan ugranának rá szerintem, de már tényleg nem tudom minek kellene történnie ahhoz hogy meginduljon.
már felezett, még ha előre is szaladt, azóta gömböc szintre emelkedett, de valami van a háttérben, amiről nem tudunk, annyi biztos, ez nem véletlen lecsorgás. 400ban lehet bizodalom, bár a trendet figyelve szinte esélytelen és még hátra van augusztus is teljesen. Holnap, ha teszteli a 400-at és elesik az is, eladom. hamarabb értünk ide, mint számítottam volna rá.
Ez egy kurva vicc amit ezzel a fossal muvelnek.1 eve nyomjak le szinte barmilyen visszakorrekcio nelkul.Mikozben minden fostalicska rallizik.Ha 1000ft lenne az arfolyam akkor azt mondanam rendben van ok.Igy lebarmolni 1 eve a sajat papirjukat ez hihetetlen.Ezt nem a kicsik basztak szet az tuti.Aki eladta korabban az jart jol.Est papiromban tobb potencial van uresen mint ebben a fosban a vilag minden vagyonaval.Kicsit ego ez opusra nezve.
NEW OPUS GLOBAL