Ezt írtam korábban, ha erre céloztál: "Amennyiben nem robbannak az eredmények (ÉCS-vel visszafogott osztalék
alap, folyamatos fejlesztések, felújítások a maguk ráfordításaival,
hitelek felvétele, esetleg "ki nem mutatott valós nyereség" -
alvállalkozóknál van a nagyobb haszon, stb.) és az elhúzódó akvizíciók
mind szépen hűthetik az árfolyamot szimplán gazdasági színezettel és
későbbre datálhatják a valós érték elérését." Amennyiben még ebben a forgatókönyvben sem hiszel (nálam is csak feltételezés), akkor minek vásároltál, tartasz hónapok óta ilyen részvényt. Nekem éveim vannak kidobva az ablakon jelen pillanatban, ha az árfolyamot vesszük alapul, de legalább a várakozásai legyenek az embernek optimisták, ha a realitás földbe is döngöl.
És eljött az az időszak amikor az okosok azt írják ide, hogy azért nem emelkedik most tovább az árfolyam mert "hűtik" Az a gond, hogy az utóbbi 2 évben annyira visszahűtik rendszeresen, hogy még a szibéria zuzmó is jól érzi magát benne :)
MNB vizsgálat hol tart? Csak érdeklődök.. vagy lekéstem, és megvannak az "elkövetők" !? Lassan ennyi idő alatt szülni lehet.. Milyen nehéz lehet lekövetni ki(k) lehetnek, ha a megbízás mellet ott a megbízó szszáma, amellett meg a neve, az mellett meg a címe ;) Colombo is lenyelné a szivarját ilyen nehéz ügy láttán..
Most esett le.. Ő a mi BrókerJózsink neje? Akkor ezek szórakoznak velünk! Beszélőn lezsírozzák, hogy mikor melyik húzza fel, utána meg shortolja a másik..
Legyen is fenntartás, én jobban örülök a zöldnek mint a pirosnak, de én vagyok a naiv itt. Viszont ha az emelkedéssel szemben mindenki konspirál, akkor lefelé miért nem? A papír nem ennyit ér, de amit műveltek vele, attól skizó lett mindenki, most megy a fel-le amíg egyszer úgy meg nem rántják. Akkor meg majd az lesz hogy lemaradtam meg dejó lett volna venni 210-en meg 240-en.
Most akkor örüljünk? Én persze örülök, remélem nem csak tömés. Azért eddig az volt, ne tégy úgy mintha nem az lett volna. A többség biztosan az uppot várja, de már fenntartásokkal.
NEW OPUS GLOBAL