Matematika ide matematika oda egy hete még bőven 300 fölé vártad(280-as záró után) most 237,5!! Beszéljen az árfolyam a nagy számolgatásaid meg a felbeszélő szövegeid helyett..
Egyébként nagyon érdekes, hogy a kvóta ára milyen esésen ment keresztül. Most az állam akár nyereségesen is üzemeltetheti majd rövid távon az erőművet.
Azt garantálja, hogy végre működési szinten megáll a csoport és nagyon jól termel. Mivel nincs osztalék teljesen mindegy milyen eredményre jut. Mire lesz osztalék addigre kifut a nagy ÉCS és mivel már nincs Mátra így nincs ami negatívat termeljen...
Én megértem mindenkinek az optimizmusát és negativizmusát is, de olyan nagyon k.rva nagy vágyálom lenne, ha 300 felett küzdenénk kicsivel és nem megint a 200 felé tendálnánk?
24mrd ebitda szerintem nem veszteséges működésre utal. Neked egyébként gondolom nincs részvényed, csak ide jársz minősíthetetlen stílusban trollkodni. Sajnos vicces nem vagy, és a matematika sem az erősséged.
Neked van igazad. Legyen így. Béke. Mostantól a KPMG-nek elküldöm a hozzászólásaim, mielőtt megjelenik, nehogy támadási felületet adjak. Ma is én kezdtem... reggel már Dakó is voltam, hagyjuk már.
NEW OPUS GLOBAL