Jól tetted. Nem fogod megbánni. Vevő nélkül nincs és nem lesz emelkedés. Magyar alapok nem vesznek, külföldiek pláne. Ennek főleg morális okai vannak. A kicsik már nyakig ülnek benne.
Kommunikáció, és árfolyamról beszéltünk. Utóbbiról mondtam, hogy a funda, egyéb akvizíciók nem fogja feltolni az árfolyamot. Be kell avatkozni. Aki úgy érzi, hogy becsapták ELADJA. Én nem.
Egy tőzsdei cégnél a cégvezetők feladata a működtetés és az
operatív eredmény kitermelése. Nem feladata, sőt tilos az árfolyam
befolyásolása. Az árfolyamot a közkézhányad részvény tulajdonosai, azaz a jelen
fórum résztvevői eseti vétel vagy eladáson keresztül állapítják meg. Kedves
tulajdonosok, kinek éri meg eladni a valós érték felére lenyomott áron ?.
Gyuri! Te még hiszel nekik egy szót is? Én nem tenném. Szvsz. 2 évig csak hitegettek. Információkat senki nem tud. Semilyen szinten, fórumokon. És esik , és esik. A fórumon beírt nevét ki sem mondom, de csak neki lesz igaza? Basszus. Két év alatt a több manit, hogy meglehetett volna forgítni! Egyébként ,mindenki saját magát okolhatja. A tőzsdébe ez a szép.
Tisztelt befektető társak! A mai napon eladtam az Opus részvényeimet. Sokáig itt voltam veletek, még akkor is, ha nem is írtam. Követtem a vállalattal kapcsolatos híreket, próbáltam építő jelleggel hozzászólni a dolgokhoz, ha volt valami ilyesmi gondolatom. Persze elegem lett a hozzászólásokból is, amikor láttam, mi megy a fórumokon. Ez nem az én stílusom, így ki is maradtam belőle. Természetesen sokakkal egyetértek annyiban, hogy jogosan elégedetlenek. Mindössze az elégedetlenség kifejezésének a stílusával nem. Lehet, hogy rosszul tettem, hogy eladtam, nagy mínuszt realizáltam, ha visszaemelkedik, akkor így jártam. Nem így terveztem eredetileg, de eddig tartott a türelmem, szeretnék kereskedni is, és bármilyen ígéretesnek is látszik fundásan a sztori, 300 alatt már nem vállalok tovább rizikót. Remélem, majd koptatok valamennyit a veszteségből. Figyelni fogom a részvényt és a híreket, ha úgy találom, bele fogok venni. Ez az év eddig tényleg csúnya, ahogy indult, pedig az előző is elég csúnyára sikeredett. Mindenkinek jó egészséget, további sikeres kereskedést (és végre nyerőt) kívánok! Tisztelettel
Az EU parlamentből és a Minisztere tanácsábol áll. Utóbbi a lényeg. Ja Horvátország mellettünk van. Az árfolyamának ehhez szerintem nincs köze, minthogy semmilyen funda hír nem hat rá. Dakó al beszéltem, remélem beavatkozás lesz, mert ezt már a főrészvényes is zavarja.... Hát mivel tartom kíváncsi leszek mikor történik.
NEW OPUS GLOBAL