tudjuk, hogy szar lesz, már novemberben cikkeztek, hogy a hungest eredményt nem ér el, mert értékvesztést könyvel el a beolvadó társaságok miatt. a félévesből pedig tudjuk, hogy cégösszesen is oltári minusz volt június 30-án........
Mimcs kizárva az sem. De abban nem lesz köszönet. Ezért fest ilyen jól az árfolyam? Ez így felettéb gyanús! Ez a részvény a kutyának sem kell. Sajnos itt tartunk. Azt leshetjük mikor lesz 300 újra.
10.000dbnál több van, sőt. Azóta vettem, nem keveset, egyet véletlenül leírtam. Kár volt. Azóta vettem. És? Szerintem nem ez a nevetséges De egyet kérek. Aki vesz, szerintem mindegy mennyit tiszteletet érdemel. Nem gondolod?
Bízok. Egyszerűen nem hiszek az árfolyamjóslásban Szerintem akik eladták eladták... Ez van Se vagyonnal kapcsolatban, se üzleti lehetőséggel kapcsolatba, se eü, se a kormány vesztésébel kapcsolatban nincs bizonyító transzparens hír. Ez az árfolyam szerintem is borzasztó, de ha a sok mínusz azzal jár hogy ezzel egyes részvényesek kímélik dühüket akkor legyen. Én vételt tervezek hogy idézzek: WC papírba...
Nem értem miért bízol bennük. Én is tartom, bár eladtam volna hamarabb. És ez csak esik és esik. Én még azon sem csodálkoznék, ha kivezetnék a tőzsdéről. Nekik semmit nem jelent. A pénzeket beszívták, most mehet mindenki. Ha a piac erre értékeli akkor ez van. A cégnek én szvsz. nem sok jót jósolok. Remélem ezen a felfogáson van Dákó úr is.
Keltner csatornabol mar kb 1 hete kiesett (307ft-nal) a mai napon pedig a kumho felhobol is.323ft ellenallas kumho felho felso vonala.Egyebkent varhato volt,hogy leszakad mivel 300ft-nal ma tobbszor volt az arfolyam kb 1 hete raktam fel egy chartot.Viszont,ha tovabb esik akkor 300ft lesz az ellenallas.Heten meglatjuk. https://www.tradingview.com/x/dEYqCbiN
NEW OPUS GLOBAL