Hoy mennyire utálom, hogy egy érvelő hozzászólásra mínuszolnak. Miért nem vitatja, amit leírtam? Ja, hogy azt nem tudja, mert nincs érve, mert nincs semmije hozzá?
A szociális háló: igaz, amit írtál, de igyekeztek segíteni az embereken: deviza hitel válság ügyben próbáltak sok mindent, családok támogatása (adókedvezmény és a tavalyi nagy csomag), rezsicsökkentés, stb. Ezek közt voltak manipulatív dolgok is (rezsicsökkentés), de szerintem voltak tényleg segíteni akarások is. Való igaz, elsősorban a jobb helyzetűeken akartak segíteni, de hát jobboldali pártról van szó.
Azért annyira nem jó a részvény ,hogy sokan kb.15 hónapot üljenek benne a hecc kedvéért. Megértem a hosszutávu befektetőket. De nem ebben a részvényben. Inkább váltóban.
Erről álmodott minden részvényes aki 1,5 éve ,vagy több benne van. Aki nem hitt a részvényben és kiszállt idöben annak gratula. Akik maradtak és bíztak ebben a fo....n, azok meg szívtak. Az igazi blue papírok, ha megnézzük 1,5 év folyamán, azok legalább hozták a hasznot. Ezek meg csak vitték a befektetők pénzét. Most így utólag nem javasolnám semilyen befektetöknek a Mészi.és kapcsolatos cégek részvényét.
Hétfötöl már dolgozik a befektetői kapcsolattartó! Dr. Dakó Gábor Miklós Telefon: +36-1-433-0701 Lehet ismét érdeklödni hogy mi a picsa megy itt már megint
Ha már poliziáltok. érdekes, hogy a szciális háló OV. gyengítette meg.Sorolom. ' éves munkanélküli segélyt fokozatosan 3 hönapra. Az összeget szintén csak kb 110 ezer ft.-ra. Egyébként meg a részvényüket én inkáb nem részvénynek , hanem régen volt a váltó. Ezeknek nem kellene a tözsdén szerepelni. Minek? Illetve nem komoly cégek ezek. A kutyát sem érdekli. Nézzétek a forgalmat. Az árfolyamot. Most mit lehet mondani? Gratu, mészi. Egy gázszerelőtöl így is nagy teljesítmény. A 4ig sem külömb.
NEW OPUS GLOBAL