ismétlem: az mszp sokkal többet ajánl a mások hátán élősködőknek, nem értem, mi a problémád? mások meg fizetik a te adókedvezményedet nem érzed ezt gusztustalannak egy toprongy országban? azt sem, hogy a nyomorultakat megadóztatják miattad? ezek nem zavarnak? és ááááááááááááááááááááá dehogy lopnak, az olaf szerint SEM - azok is komcsik amúgy mint a fideszed sokszor leírtam: jóravaló ember, nem szavaz párttitkárokra mészaros pedig OKOSABB mint a facebookos - remélem ebben egyetértünk
A fő állításom az volt, hogy nem lépnek koalícióra, így a további fejtegetés gyakorlatilag értelmetlen. Annyit azért hozzáfűztem, hogy kétségbe vonom, hogy az MSZP ugyanazt csinálná, mint korábban (hiszen a fidesz is tök mást csinál még érték szinten is, mint az első kormányzása idején), illetve, hogy a Jobbik és lmp is ugyanazt csinálna, mint korábban az MSZP, mert gyakorlatilag ezt állítottad.
Csendben azért azt megjegyezném, hogy a "ki mennyit lopott" elnevezésű népi játék jórészt pusztán feltételezések és nagyotmondások eredménye. A kampányfinisben itt már lassan a magyar GDP-t megszégyenítő összegek röpködnek, ez nem komolyan vehető. Azért, mert te váltig állítod, hogy az egyik többet lop, mint a másik, még nincs igazad. Bizonyítsd be. Ezt írta a 444? Ja, bocs, akkor biztos úgy van...
a magadfajta miatt lenne igazi öröm ezeket eltakarítani bár nem nagyon értem miért szűkölsz - támogatást nem fognak visszavonni ,sőt rálicitálnak ott kellene állnod a kormányváltók élén, hogy még több ajándékot kaphass cigányoktól remélem sajnálnád
ja hogy egy sima haszonélvező vagy én nem akarom a te gyerekeid költségeit állni ne is haragudj semmi közöm hozzád milyen alapon kapsz te adókedvezményt? mert azt a többiek fizetik - nem zavar? nyilván nem mit számít neked a bolsi tolvaj kormány, adott egy kis baksist szánalom
"Új kérdés: miből gondolod,hogy rosszabb lesz? :-)"Azt konkrétan tudom, hogy nekem rosszabb lenne, hiszen az egy kulcsos adó és családi adókedvezmény eltörlésével (lásd "igazságosabb adórendszer", "fizessenek a gazdagok") az én családom rengeteget bukna. Másfelől viszont én éltem a szoci kormányok idején, és tudom, hogy mire számíthatok tőlük, nem sok jóra. Aki szerint a 2002-2010 közötti időszak nagyobb sikertörténet volt, mint az elmúlt 8 év, az szavazzon nyugodtan rájuk, én képtelen vagyok azonosulni a szoci gazdaságpolitikával (lásd "vagyünk föl sok hitelt, hogy legyen miből osztogatni, visszafizetni már úgysem nekünk kell"). Persze tudom, hogy te majd jobban fogod tudni, mert hiszen a 444 is megírta, hogy itt minden szar, bezzek mikor még harapott a pannon puma...
még egyszer: TOLVAJOKAT NEM TÁMOGATOK ha az egyszeri tolvajt bebörtönzik, ezeket miért ne kellene? és ez nem illúzió tekintsd meg a ROMÁNOKAT tudod, akiket lenéztek
Ne haragudj, de a válaszodból látszik, hogy gyerek vagy még. Egyfelől én éltem a szoci kormányok idején, ergo tudom, kábé mire lehet számítani az MSZP-DK részéről, láttuk anno, hogy ők hogyan szivattyúzták ki a pénzt az országból. Másfelől gyermeki naívság azt hinni, hogy az ex-náci új-cuki Jobbik majd mértéktartó és szakértő módon vezeti az országot, pusztán azért, mert ők még nem voltak hatalmon. Ugyanmár. Simicska milliárdokat fektetett abba, hogy fölfuttassa a Jobbikot, majd szerinted félreáll a választás után és nem követeli a részét. Lehet, hogy egy lánglelkű gimnazista még ezt nem látja át, de valójában minden párt mögött áll egy jól behatárolható szponzori kör, akik tolják beléjük a pénzt, hogy cserébe később majd kérjenek valamit. Ez a való világ, tessék felnőni.
Utcán vannak a legújabb rémisztgetős STOP plakátok..remélem sok-sok milláért szaratják össze kőkemény magyarjainkat...de azt meg kell hagyni..az osztrák festő most gyönyörködne..csak az ő "plakátjain" másféle népségek vonultak.. Nekem van arab barátom..az egyik legjobb fej,akit ismerek..picit szégyellem magam.. más.. Tényleg hasít a magyar egészségügy..a fidesz ajánlóíveit mát több ezer halott írta alá...
::))) Érem, most a haszonelv a MIGRÁNOSOK MEGJENENTÉSÉRE KORLÁTOZÓDIK!! Igen csak nem hozzák/adják felszínre!!! Azé bírom én ezt választási besunnyogást!!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül