Igazságtalan vagy, ő már jóval a menekült hullám előtt kióriásplakátolta Battonyától Nemesmedvesig, hogy "Ha Magyarországra jössz...." És figyeld meg: Salgótarjánból például egy migráns se merte betenni a lábát csodálatos kereszetény országunkba!
nézd az biztos, hogy mondjuk elég kemény bécsben néha sétálgatni messze nem olyan mint 5 éve akár a schönbrunn mellett ami (kivéve az északi részt) azért elég jó hely, néha már undorom van kimenni az utcára se még ezzel együtt sem lehet persze (sajnos) budapesthez mérni bécset, de tény, hogy ezzel kezdeni kell valamit mert lassan budapest szintjére süllyed a másik oldalon meg azt látom, hogy annyi kínai jön szembe budán, ami már kezd zavaró lenni. baromi sok van - ez nem tűnik fel senkinek?
Tudod, ha egyszer eljutsz odáig, hogy képes leszel érzékelni a migráns és a menekült szavak értelmét, és a köztük lévő különbséget, akkor talán -ismétlem: talán - érdemes lesz elkezdeni megvilágítani számodra, hogy miért is kell egy keresztény államnak fontolóra venni néhány, ismétlem: néhány menekült kérelmének elbírálását.
az olló akkor is kinyílik és ez a lényeg nem tud annyival kompenzálni a rendszer, hogy tudna csak egy egyszerű példa 120 e netto vs. 500 e netto az 500 e növekménye szinte annyi mint az alap 120e mi ez, ha nem orbitális igazságtalanság? egy kulcsot egy kiegyensúlyozott jövedelmi viszonyok mellett működő országban lehet esetleg bevezetni, nem ott, ahol eleve nagyok a különbségek ha mást nem, azt mindenki beláthatja, hogy a magasabb fizetését a több kulcshoz igazították
ÚGY ÚGY,, Többi baloldalI pár mind a MIGRÁNÜGYI HIVATAL ALÁ DOLGOZIK!!! De kérem ilyenek a Baloldali pártcsaládok az Euba sorra támogatják a FELSŐ KORLÁT NÉLKÜLI KÖTELEZŐ KVÓTÁT...Ne feledjü aszerint is cselekednek!!
engem az érdekelne, mi történt volna, ha merkel azt mondja, nem fogadnak be senkit, az osztrákok pedig lezárják a határt? akkor a szándékosan beengedett migrók itt maradnak orbáni nyakán a mocsok nem védte meg a schengeni határt most meg erről pofázik vagy minden egyes migró görögországból jött? ki bizonyítja ezt be? senki orbáni robbantotta ki az európai migránsválságot a kiszes komcsi
“Azért tennének ilyet, mert mindent megszavaztak az EU-ban a illegális muszlim migránstömegek kötelező szétosztására.” . Ebből kellett volna nekünk 1300-at átvenni. Orbánék cserébe ugyanebből a tömegből fogadtak be 4000-et.
Azért egyetlen -tényleg, csak egyetlen- idézetet, linket berakhatnátok, ahol bárki arról beszélt, hogy ő igenis minden, -vagy jó sok, -vagy akármennyi migránst be akar engedni, amint lehetősége van rá. Tényleg egyetlen egyet, csak az én megnyugtatásomra! Lécci lécci!
Ja ja LMP 2-tő hát hagy ne minősítsem!!! De tényleg IKARUSZ BEJÁRATI FŐ IRODAHÁZ MÁR RÉGEN A MIGRÁCIÓS AZTALON A Balold. család már régen bekérte ezeket a NEVEZZEM ELHAGYATOTTT INGATLANOKAT.. mikell oda meegnézem, házszám LEFOTÓZOM KÜLDÖM AZ EUNAK,,, bocs Ingatlan hívatalt kifelejtettem!!! Nahát még egyeztetni kivel kell aki nevén áll a dolog Ezeket már RÉGEN MEGLEPTÉK...
Azért tennének ilyet, mert mindent megszavaztak az EU-ban a illegális muszlim migránstömegek kötelező szétosztására. Azért tennének ilyet, mert nem értenek egyet és nem is értettek egyet a kerítéssel, a hivatalos lejelentkezőhelyekkel és a jogi háttérrel. 3 év nyilatkozatai és szavazásai egyértelműek. Egyedül a Jobbik nyilatkozott eltérően ( nemmel szavazott az Eu-ban, de aztán a parlamenti szavazásnál már beindult a sunyulás. Tehát én azt hiszem el, amit mindig is nagy hanggal, vagy a szavazásoknál tettek. Ha rajtuk múlna, már tele lennék és nem is igazán érdekelné őket. Én így látom és megköszönöm nekik, hogy 3 éven át tudatták ezt velünk.
Na én is ezt kérderném.. Baloldalnak van lelkiismerte furdalásuk ezekért az emberekért AZ SE IGAZ (Migránsokra nyújtott pénz) na erre fáj a foguk!! Annyira átlátható nem improvizáció ez!!! Óhh hát nem látok Migráns nem jön ide senki!!!
próbáld megismerni a racionalis gondolkodást ! , probáld meghazudtolni a nöi érzelmeid alapján valo döntést ! az autokban se azért kell becsatolni a biztonsági övet mert baleset lesz ! , hanem csak azért , mert LEHET h baleset lesz ! , nem tudom érted é a különbséget ?
Hu az áldóját ennyi polítikai ripost régen láttam MENNYIEN NEM HAJLANDÓAK MEGVÉDENI MAGYARORSZÁGOT A MIGRÁNSOKTÓL...Mert hát nincs napirenden a Ellenzéki pártok programjában!! Óhh hát nem tanul a magyar semmiból Még hozzáteszem a Eus Balold. politikai aktorai erre szeretnék felhasználni Magyarországon lévő Ellenzéki pártokat!!! Minden ÜRES épületek falun városon KÉPEN ÁTADVA A MIGRÁNSÜGYI HIVATAL SZÁMÁRA!! UGRANAK A KÖTELEZŐ KVÓTA KORLÁTNÉLKÜLI BEVEZETÉSÉRE!! Eddig is EZT KÉPVISELTÉK AZ EUBA!! -SZERETNÉK EZ FOLYTATÓDNA!! PERSZE MÉG EZEKÉRT A KISZEMELT ÉPÜLETEKÉRT ANYAGI HASZNOT AKARNAK!! na nincs ebben semmi fúrcsa.. Te jó Isten... Így védjük meg embertársainkat!!!
Nem jöttél rá? Csalódtam .... hát meg akarják szerezni a foxi fagyireceptjeit, azé ostromolják a kerítést meg a földikutya élőhelyeket. na! Ingyér világosítottalak fel, most már ivarérett vagy...
a kábakö' ? az fasza mikor a négyzetalapu fétis körül köröznek a valláskárosultak ! , mint 1 burleszk ! , mindig tudok rajta röhögni ! ))) ennyire futotta náluk , de a sok sejk beadja nekik h ez allah' akarata ! , igy rendelkezett a legnagyobb isten , vagyis allah ! )) 70 év oilgazdagság után se tudtak normális tarsadalmat épiteni , és nem is akarnak ! az ilyen agynyomoritottaknak mi keresni valoja lenne europában ?
Viktorod nem mondta neked, hogy a cukrászdákra hajtanak a migrók? Mindenhol kiöntik Mekka felé a vaníliafagyit, ez a heppjük: Fel, lyobbódali cukrászdások a kerítésre!! kaszára, kapára, cukrászcsákóra! Ne haggyátok!!!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül