Topiknyitó: -pny 2018. 02. 08. 13:39

NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül  

Itt lehet folytatni a bezárt topicot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 03. 27. 13:54
Engem egy dolog zavar leginkább (ezért is regisztráltam, mielőtt valaki azzal jönne, hogy friss regesnek nem is lehet véleménye). Tegyük fel, hogy a Fideszt valami módon tényleg leváltja ez a szélsőbaloldali-baloldali-liberális-szélsőjobboldali és zöld pártokból álló kényszerkoalíció. Miért lesz ez az ORSZÁGNAK jó? Mért lesz jobb nekünk, ha Mészáros helyett ezentúl Simicska nyeri majd a közbeszerzéseket? Miért lesz jobb, ha stadionok helyett alagutakat építenek újra a pusztába, vagy húsz évig furkálják az 5-ös metrót Budapesten? Miért lesz jobb, ha (mégha ittmaradni nem is akarnak) újra menekültek lepik el a Keleti környékét és szarják össze a Szeged-Budapest, Budapest-Győr-Bécs vasútvonalat? Miért lesz jobb, ha egy notoriusan rebellis kormány helyett egy notoriusan szervilis kormány próbál majd a nyugati országok (és nagytőkések) érdekeinek megfelelni? Miért lesz jobb, ha egykulcsos adó és közmunka helyett újra a középosztály sarcolásával lesz majd segílyke? Szar az oktatás és az egészségügy? Mintha valaha is lett volna jobb, most komolyan... Minden létező fórumon azt olvasom, hogy *mindenáron* le kell váltani a kormányt, de hogy utána mi jönne, arról soha nem esik szó, leszámítva azt, hogy úgy kell megváltoztatni a választási törvényt, hogy utána egy új választáson még jobban nyerhessen az, aki nyert...hát khmmmm...
signal2
signal2 2018. 03. 27. 13:52
Előzmény: #2153  HPeter76
Nem ír jókat. Azt kritizálja, amit ő képzel el másokról. Elképzel valami tényleg rosszat a másikról, mert kritizálja a kormányt, és utána ezt az elképzeld rosszaságot kéri számon.
signal2
signal2 2018. 03. 27. 13:51
Előzmény: #2151  salve
Már bocs, de én nem állítottam, hogy valami nem volt demokratikus, vagy hogy ne lenne demokrácia.
Miért állítasz másról megint téves dolgokat?
Én azt állítottam, hogy a demokráciaféltő hangok nem akkor erősödtek, amikor nyert a fidesz, hanem amikor többek között a sorolt dolgokat végrehajtotta. És ennek ellenére leírtam, hogy a demokrácia oszlopai még állnak. Nekem a választási törvénnyel sincs önmagában gondom, legfeljebb azzal, hogy pont akkor módosították ilyenre, amikor úgy gondolták, hogy nekik szükségük van rá.
és igen, volt 2/3-aduk, amivel éltek. Csak sajnos vissza. Magyarország semmilyen nagy problémáját nem sikerült a 2/3-dal megoldani, ellenben a saját függőségi rendszerüket sikeresen kiépítették vele.
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 27. 13:48
Előzmény: #2149  Törölt felhasználó
Áhh ne bosszantsd  mgagad,mindég átsűt az a nagy magyarság..
Peterbond 2018. 03. 27. 13:48
Előzmény: #2149  Törölt felhasználó
Nem bagatelizalom el. En 2!!!! Noverest itelek el. Te egyet. Ennyi a kulonbseg.
Inditek miben kulonbozot? Mindketto megverte a feleseget. Balog talan keresztenyi szeretetbol tette?
A hulye sved birosag felmentette a muszlimot. A sved biro hulye volt valszin 2. Fokon mar nem igy lesz ha egyaltalan igaz a hir. De ha megis az a sved igazsahszolgaltatas szegyene. Ahogy a mienke hogy elso iteletre Balog kapot 400.000 ft penzbirsagot.
signal2
signal2 2018. 03. 27. 13:46
Előzmény: #2144  Törölt felhasználó
A valóság az, hogy annak az valószínűsége, amit felvázoltál, hogy ti. majd muszlim szokásokhoz kell alkalmazkodni kisebb, mint 0,1% a következő 100 évre. Tehát valóban csak egy rossz rémálom, de te teremtetted magadnak.
A valósághoz olyan kérdéseket kellene megválaszolni, hogy a muszlimok körében magasabb-e a bűncselekmények száma, mint az egyéb lakosság körében; különböző bevándorlási és fertilitási statisztikák mellett mi Európa várható etnikai és vallási összetétele 100 év múlva, stb. A naponta az arcunkba tolt, célzottan keresett és összeválogatott bulvár újságcikkek nem a valóságot írják le, hanem abból ragadnak ki példákat. Ráadásul őket, ugyanis az elképzeléseinek ellenmondó cikkeke senki nem szeret olvasni. És akkor így alakul ki a valóság téves érzékelése. 
Ezért jobb a statisztika - feltéve, hogy nem hamisított - , mert ott az előállítót nem érdekli az üzenet, csak a száraz számok. Azok meg hol ezt, hol azt mutatják, viszont mindig közelebb állnak a valósághoz, mint a bulvár újságcikkek. 
Seismic
Seismic 2018. 03. 27. 13:46
Előzmény: #2138  Peterbond
Vak komondor esete..
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 27. 13:44
Előzmény: #2151  salve
jókat írsz.. de nekem menni kel..
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 27. 13:42
Előzmény: #2150  HPeter76
csendinek szántam.. Imátkozzon ne jöjjönek a MIGRÁNSOK!!::))
salve 2018. 03. 27. 13:42
Előzmény: #2137  signal2
GB-ban pl. nincs is alkotmánybíróság, ok?! akkor az ugye szerinted Mo.-ghoz képest sem demokrácia már, hiszen ott nincs, nem is lenne mit megnyírbálni, ugye?
amúgy kifelejtettél vmi lényegeset: azt, hogy 2010-ben 2/3-os többséget szerzett a fidesz, és élni is mert egy iylen többség nyújtotta lehetőségekkel
és akik rá szsvaztak 2010-ben azok a folytatást is megszsvazták 2014-ben, ok?
és ki lett mutatva 2014-ben, hogy a még 2010-ben érvényben lévő előző választási törvény szerint is meg lett volna  fidesznek majdnem a 2/3 is, újra, 2014-ben!
ezekkel szerinted mi a gond?
nem volt demokratikus = egy többség által felhatalmazott kormánya az országnak 2010-től?
mert ha ezt állítanád, akkor valótlant állítanál! merthogy demokrácia = a többség uralma (a választáson ténylegesen résztvet vpolgárok többségéről van szó) a kisebbség felett, sorry!
az persze egy másik kérdés, hogy a mindenkori választások vesztesei, a mindenkori kisebbség mindezt úgy élheti meg, hogy "itt nincs demokrácia és ezt meg azt meg amazt megnyírbálták ez botrány"
amire a többségiek azt mondják nekik: aha, de akkor most demokraták vagytok és elfogadjátok hogy jelenleg a mi többségi politikánk érvényesül, vagy sem?
NO itt van a lényeg: a mai ellenzék és annak holdudvara a mai napig sem tudta feldolgozni 2010-et, és azt sem hogy ő itt azóta is kisebbségben van.. nem tudják, -játok lenyelni a keserű pirulát, ennyi..  amúgy meg persze bármikor létrejöhet még ismét egy új többség, ami meg majd Orbánt dönti meg, mert a demokrácia az már csak ilyen, nemde?
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 27. 13:41
Előzmény: #2146  BudFox
A franba kétkézzel várjátok a Migránsokat már szíven szúrom magam
Isten áld meg a magyart, azé tudtok Ti ennél többet is..
Törölt felhasználó 2018. 03. 27. 13:41
Előzmény: #2147  Peterbond
Szégyen amit művelsz,és nagyon átlátszó is egyben! Szándékosan próbálsz összemosni 2 olyan esetet aminek az indítékai teljesen másak,ezzel próbálva elbagatellizálni a muszlim nőverő tettét. Szégyen!
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 27. 13:38
Előzmény: #2129  csendben
Hagyjál már ezekkel a mis másolásokkal Svédek nyakig benne vannak a Migránsokba
 már odáig jutottak nem tudnak TŐLÜK SZABADULNI!! Elkellene gondolkodnod..
 nem a muszlinok,hogy csűrik csavrják!!! Pártoljad csak ezeket!!!
Peterbond 2018. 03. 27. 13:36
Előzmény: #2144  Törölt felhasználó
Akkor mar Balog is a Saria alapjan gyakorolta jogait? Mert beismero vallomas es bocsanatkeres ott se nagyon volt az elejen csak vak komondoros magyarazkodas. Akkor Balognak se sikerult integralidnia a kereszteny kulturkorbe. Ahogy amugy a magyarok jo reszenek se ahol elfogadott az asszonyveres. Tudod ez is olyan liberalis baromsag ami bejott anno.
BudFox
BudFox 2018. 03. 27. 13:35
Előzmény: #2113  1378
Ott a pont :-)))
Ha az Angol vagy Francia választási rendszer lenne nálunk akkor a Fidesz 80 % -ot kapna :-))
bezzeg ki meri az angolokra vagy franciákra rámondani most hogy dikatúra ? :D na erről ennyit...
csendben 2018. 03. 27. 13:33
Előzmény: #2142  HPeter76
A jó tanácsot ingyen adtam! Én örülök annak,hogy más "dimenzió"-ban gondolkodunk! :-)
Törölt felhasználó 2018. 03. 27. 13:33
Előzmény: #2136  Peterbond
"A muszlim ha elnezest kerne megbocaatanall?"
.
Nincs HA,a muszlim nem kért bocsánatot,mert a saria szerint jogosan tette a verést,csak ez Európában nem így kellene hogy működjön! A kulturális,vallási felsőbbrendűségük első jelei az ilyen ítéletek,és hogy esélytelen az integrációjuk,helyette ránk erőltetik az ő értékrendjüket.Jól fog kinézni ha nekünk kell majd alkalmazkodni az ő törvényeikhez,szokásaihoz,de ti ennek tapsikoltok.Ilyenkor nézek,mint a hal a szatyorban,hogy ez valóság?? vagy csak egy rossz rémálom,hogy ennyi ember meghülyült??
csendben 2018. 03. 27. 13:32
Előzmény: #2140  HPeter76
Tereljük csak eredeti medrébe a beszélgetés folyamatát!Feleség vagy barátnő volt az illető, gondolom Te tudod, mert a cikk írója nem tudta?:-)
HPeter76
HPeter76 2018. 03. 27. 13:31
Előzmény: #2139  csendben
mi van nekem igyébe ez nem értem sűt  a nap más nincs na meg a levegő mi nem egy dimenzióba gondolkodunk..
salve 2018. 03. 27. 13:30
Előzmény: #2112  _Bekre_Pal_
"eredetihez" eredeti illik

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek